Aktuālas sirdslietas. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 15. līdz 21. janvārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kovop/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 15. līdz 21. janvārim.

AUNS

Svarīgas naudas lietas – gribas pelnīt un gribas tērēt. Tev vienmēr galva pilna ar idejām, vajag tikai atrast domubiedrus. Mazliet gan jāapslāpē vēlme būt līderim un būt visur pirmajam, tad dažādas ieceres attīstīsies zibens ātrumā. Un arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Bankas īsziņas vēstīs tīkamus jaunumus un gribēsi sevi palutināt, iegādājoties ko skaistu. Profesionālajā jomā izaugsmes laiks. Brīvdienās būtu jauki kaut kur aizbraukt, izstaigāties pa sniegotiem plašumiem un pavadīt romantisku vakaru attālā viesu namiņā, kamīna siltuma apņemtam.

VĒRSIS

Darba pilnas rokas, bet finanšu stāvoklim arīdzan vajadzētu uzlaboties. Uzdrošinies izdarīt ko tādu, ko līdz šim neesi darījis. Piesaki ambiciozus projektus, atrodi jaunus sadarbības partnerus, eksperimentē un izkāp ārpus komforta zonas. Radošais pacēlums un apkārt cilvēki, ar kuriem saproties no pus vārda vai vispār bez vārdiem. Cita starpā apspried arī finanšu aspektu, jo katram darbam un ieguldītajam laikam sava cena. Brīvdienās ar otro pusīti un draugiem apmeklē kultūras pasākumu vai izdejojies klubiņā. Ja sirds brīva, tajā var iekrist kāda simpātiju dzirkstelīte.

DVĪŅI

Mainīgs garastāvoklis, tāpēc labāk turēties tālāk no situācijām, kurās notiek kāda izskaidrošanās. Var gadīties, ka pārāk emocionāli uztversi to, kas tiešā veidā tevi nemaz neskar. Atceries: ja neko mainīt nevari, tad nav vērts uztraukties un iesaistīties. Darbā atbildīgi pienākumi. Pirmajā brīdī šķitīs: kā vispār viens cilvēks ar to visu var tikt galā? Taču tava neizsīkstošā enerģija ļaus paveikt lielas lietas. Sekmīga nedēļa lietišķo jautājumu kārtošanai un darīšanām bankās. Nedēļas nogalē rāmi atpūties, parūpējies par ģimeni, sazinies ar tuviem cilvēkiem svešatnē.

VĒZIS

Pārāk labam būt, nav labi – to atceries un ievēro. Daudzi nāk pēc padoma vai palīdzības, bet vai vienmēr tam jāvelta savs laiks un jātērē resursi? Esi uzmanīgs, jo šonedēļ kāds var gribēt „izbraukt” uz tava rēķina: deleģēt pienākumus vai netīkamākos darbus. Papildus neko neuzņemies, jo pašam savu pienākumu pāri pārēm. Kādam var veidoties jauna sadarbība un atnākt interesants piedāvājums iesaistīties ambiciozā projektā. No darbiem brīvajā laikā lutināsi savus mīļos, būs daudz pozitīvu emociju un sirds siltums atgriezīsies dubultā. Mīlestības laiks.

LAUVA

Staltu stāju un augstu paceltu galvu – tā jādodas uz priekšu šajā nedēļā. Panākumi profesionālajā jomā atkarīgi ne tikai no pieredzes un zināšanām, bet arī no prasmes sevi pasniegt. Tad zvaigznes saliksies labvēlīgos rakstos un darbi veiksies, var rasties arī kādas jaunas iespējas. Seko līdzi, lai visas vienošanās tiek noformētas juridiski korekti – ar precīziem formulējumiem un pieturzīmēm pareizajās vietās, atceroties seno teicienu: „Nošaut nedrīkst apžēlot.” Dažādas apcerīgas un mazliet sentimentālas noskaņas sirdslietās, vajag tikt skaidrībā.

JAUNAVA

Lūkosies darbu plānotājā un būs grūti izdomāt, pie kuriem darbiem ķerties vispirms un kuri var pagaidīt. Pirmām kārtām vajadzētu izrēķināt izdevīgumu un nešķiest spēkus sīkumos. Šajā nedēļā uzskats, ka jāliek centiņš pie centa, īsti nestrādās. Vajag orientēties uz pelnošiem pasākumiem, kas realizējami ar vērienu. Kādam var uzrasties darījumu partneri no citām zemēm. Taču, domājot ar lieliem plāniem, neatstāj novārtā privāto dzīvi. Daudz prieka un sirds siltuma no kopā būšanas ar mīļoto – gluži kā jau sirdī iespīdētu pavasarīgi saules stari.

SVARI

Radošiem cilvēkiem daudz ideju. Ja arī esi saistīts ar kādu eksaktu jomu, vienalga prātā nāks kreatīvi risinājumi. „Uzņēmējdarbībā nav vietas konservatīvai domāšanai, jo tā apgriež spārnus,” šis miljardiera Ričarda Brensona citāts tikpat labi attiecināms uz jebkura darba darītāju. Un neklausies kritiķos, tev viss izdosies. Ja sirds ilgojas pēc pārmaiņām, tad ielūkojies darba sludinājumos vai ķeries pie jauna biznesa projekta. Nedēļas nogalē sekmīgi saimniecības darbi: kārtosi, izdaiļosi rosīsies virtuvē. Labs laiks mājas ballītei.

SKORPIONS

Klusie ūdeņi ir tie dziļākie – vai tad ne tā? Pats paliekot ēnā, nokārtosi un sakārtosi dažādus jautājumus tā, kā pašam izdevīgāk. Šonedēļ emocijas pārāk neizrādi un necenties pasniegt savu viedokli kā vienīgo pareizo. Pretējā gadījumā var nākties saskarties ar pretestību un nepamatotu kritiku, kas traucēs realizēt ieceres. Vajadzētu pievērsties finanšu jautājumiem un lūkoties kur un kā vari nopelnīt vairāk. Nedēļas nogalē ieplāno izbraucienu dabā vai uz kādu no kaimiņzemēm, relaksēties palīdzēs arī spa vai saunas apmeklējums.

STRĒLNIEKS

Tu esi ideju cilvēks. Vajag kaut ko atrisināt? Lūdzu! Izdomāt ko jaunu? Nav problēmu!... Šajā nedēļā būsi noskaņot darboties un papildināt bankas konta saturu. Ar enerģisku rosīšanos tas arī izdosies. Ja gribas visā noteikt toni un izrīkot, mazliet šo vēlmi piebremzē – labāk sadarboties un ieklausīties arī potenciālajos sadarbības partneros. Viena galva gudra, divas vēl gudrākas. Turklāt ar smaidu var panākt vairāk, nekā ar komandēšanu. Nedēļas nogalē ieplāno mājas darbus un izmēģini jaunas kulinārijas receptes. Un – vari arī ielūgt viesus, lai viņi novērtē.

MEŽĀZIS

Vairāk smaidi! Un lūkojies uz jebkuru situāciju pozitīvi, tad cilvēki uzsmaidīs pretī un vieglāk veidosies komunikācija. Dažādi sarežģīti jautājumi arī risināsies vieglāk un saprašanās būs teju vai no pus vārda. Šajā nedēļā veiksies lietišķajās sarunās un darījumu kontaktu veidošanā. Kāda nejauša tikšanās var pavērt pavisam jaunus ceļus darbā vai biznesā. Interesanti notikumi un dažādi pavērsieni iespējami sirdslietās. Vai pazīsti to sajūtu, ka it kā tauriņi novirmotu pakrūtē? Mīlas jūtas plauks strauji kā pavasara lapiņas. Saudzē to, kas tiek dots.

ŪDENSVĪRS

Nemierīga nedēļa un tūkstoš darbu, taču būtiskie jautājumi atrisināsies it kā paši no sevis. Mazliet gan uzvirmos emocijas, bet... kur gan bez tām? Uzvirmos, un – norims. Galvenais, pieej racionāli visam, kas sasitās ar finansēm. Ja nepieciešams, runā par algas pielikumu vai peļņas pārdali un pamato to ar skaitļiem. Brīvdienās atpūties, veltot laiku tuviniekiem. Attiecībās ar otro pusīti teju vai idille – sapratīsieties no viena acu skata. Ja arī kādas viedokļu atšķirības, tad jebkurš asumiņš ātri tiks nogludināts. Brīvajām sirdīm labvēlīgs laiks romantiskiem randiņiem.

ZIVIS

Mēģini paraudzīties uz sevi no malas. Varbūt esi pārāk ļāvies brīvajam peldējumam, īpaši neiespringstot uz būtisku jautājumu risināšanu. Radusies sajūta, ka palaists garām kas svarīgs? Tad ar steigu jārīkojas. Aktīvi pievērsies darba vai biznesa lietām, kā arī lietišķajiem jautājumiem, kas varētu būt risināmi sadzīvē. Ja vēlies izvirzīties karjerā, strādā tā, lai tevi pamana. Un, protams, runā par finansēm. Iepērkoties nedēļas nogalei, pirkumus saplāno un nenes mājās lietas, kas patlaban nav vajadzīgas. Attiecību tēmā zvaigznes iesaka apgūt mākslu klausīties savu otru pusīti, tas palīdzēs pārvarēt jebkādas nesaskaņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu