JKP paziņo savus līderus Eiropas Parlamenta vēlēšanām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Jaunās konservatīvās partijas" logo un sauklis.
"Jaunās konservatīvās partijas" logo un sauklis. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Starp Jaunās konservatīvas partijas (JKP) līderiem Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās būs arī dziedātāja un "Onkoalianses" aktīviste Evita Zālīte-Grosa, Ķekavas novada vicemērs un jurists Andris Vītols un Rēzeknes novada domes deputāts, grupas "Bez PVN" aizsācējs Guntis Rasims, informēja partija.

Tāpat sarakstā kandidēs TV šovu un sociālo tīklu aktīviste Margarita Kolosova no Latgales.

Jau iepriekš partija bija izsludinājusi, ka pirmās trīs vietas tās sarakstā uz EP vēlēšanām būs atvēlētas bijušajiem ministriem Tālim Linkaitam un Gatim Eglītim, kā arī sociālajos tīklos aktīvajai Liānai Langai.

JKP iestājoties par paaudžu maiņu Latvijas pārstāvībā Eiropas Parlamentā. Pēc partijas vārdiem, "deputāts uz mūžu" nav labākajās Latvijas interesēs, jo "deputāti no Latvijas, kas Eiropas Parlamentā bijuši turpat 20 gadus, pieļāvuši milzīga birokrātijas aparāta izveidošanos Latvijā, "zaļā kursa" nejēdzības ar negatīvu ietekmi uz ekonomiku un obligātās trešo valstu imigrantu kvotas Latvijai," politiskais spēks kritizē pašreizējos EP deputātus.

JKP ieskatā, Roberta Zīles (NA) plašās enerģētikas zināšanas nav pasargājušas Latviju no ilggadējas atkarības no Krievijas gāzes un augstākajām elektrības cenām uzņēmumiem Ziemeļvalstu reģionā. Tāpat neesot "izcīnīts" ilgtermiņa finansējums "Rail Baltica" būvei Latvijas teritorijā, kas apdraud Latvijas budžetu un valsts parādu. Savukārt Sandra Kalniete (JV) neesot pienācīgi cīnījusies par latviešu valodas pozīcijām Latvijas sabiedriskajā telpā un komunisma tiesas izveidi Eiropas mērogā, konkurentus kritizē JKP.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu