Aparjods Eiropas čempionātā pēc pirmā brauciena ieņem piekto vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sportists Kristers Aparjods.
Latvijas sportists Kristers Aparjods. Foto: Matthias Schrader/AP

Latvijas sportists Kristers Aparjods Īglsā Pasaules kausa kamaniņu sportā ceturtajā posmā, kas vienlaicīgi ir arī Eiropas čempionāts, pēc pirmā brauciena ieņem piekto vietu.

Gints Bērziņš pēc pirmā brauciena Pasaules kausa vērtējumā ir 11., bet Kaspars Rinks ieņem 23.pozīciju 30 braucēju konkurencē.

Pirmajā trīs pozīcijās ir austrieši Jonass Millers, kurš finišēja 49,288 sekundēs, kā arī Niko un Dāvids Glairšeri, kuri atpaliek attiecīgi 0,181 un 0,276 sekundes. Ceturtais ar 0,311 sekunžu deficītu ir vācietis Makss Langenhans, kurš par 0,0,19 sekundēm apsteidz Aparjodu.

Bērziņš līderim zaudē 0,736 sekundes, bet Rinks ir 1,064 sekundes lēnāks.

Otrais brauciens sāksies plkst.12.30. Komandu stafete paredzēta plkst.14.30, sacensības tiešraidē pārraidot televīzijas kanālam TV6.

Pēc sacensībām Austrijā no 26. līdz 28.janvārim Vācijas trasē Altenbergā norisināsies 52. pasaules čempionāts, turpat vēl pēc nedēļas notiekot arī nākamajam Pasaules kausa posmam.

Pasaules kausa sezona tiks pabeigta ar diviem posmiem citā Vācijas trasē Oberhofā, bet pēdējie divi kausa posmi februāra beigās un marta sākumā norisināsies Siguldā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu