Raimonds Pauls tomēr nav izsprucis no dzimšanas dienas atzīmēšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Kaspars Garda

12. janvārī savu 88. dzimšanas dienu atzīmēja maestro Raimonds Pauls. Lai gan komponistam īsti netīk atzīmēt savu dzimšanas dienu, draugi un kolēģi gaviļniekam sarūpēja svētkus.

Maestro savu jubileju atzīmēja koncertējot, taču pirms tam Radioteātra vadītāja Māra Eglīte jubilāram sarīkoja jauku pasēdēšanu Latvijas Radio namā kopā ar sveicējiem.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Pauls ieradās ar savu cienastu - tortes viduci ar uzrakstu "Vīrietim labākos gados", ko iepriekšējā vakarā pēc koncertēšanas viņam kārbiņā līdzi iedeva mūzikas nama Daile vadītāja Anda Zadovska, un zemenēm, ko pēc uzstāšanās puķu vietā saņēmis no kādreizējās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas. 

Arī pats Maestro nogaršoja tortes šķēlīti un klāt piedzēra baltu kafiju bez cukura.

Visu dienu Maestro telefons bija karsts - pirmais viņu apsveica dzejnieks Jānis Peters, tāpat viņam zvanīja estrādes leģenda Margarita Vilcāne, pasaulslavenā operdziedātāja Elīna Garanča, dziedātāja Ance Krauze, aktieris Jakovs Rafaļsons, un daudzi citi.

Savukārt no kolēģiem viņš dāvanā saņēma baltu kreklu, kaklasaiti un trīs pārus zeķu, kā arī īpašas štrumbantes ar klavieru taustiņu apdruku.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ik pa laikam izskan, ka maestro no darba ir mazliet paguris, taču viņš arī neskaitāmas reizes ir teicis, ka būšana uz skatuves ir kā laba narkotika. 

Lielajā intervijā ar TVNET+ Pauls atklāja, vai būs pēdējais koncerts.

Pilnu interviju ar maestro par ģimeni, skatuvi, atmiņām - siltām un skaudrām - lasiet TVNET+.

Vairāk par maestro dzimšanas dienu lasi žurnāla "Kas Jauns" 16. janvāra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu