Miris grupas "Pērkons" dalībnieks Uģis Muzikants. Viņa piemiņai veltīs koncertu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Piektdien, 19. janvārī, plkst. 19 VEF Kultūras pilī notiks grupas "Pērkons" labāko dziesmu koncerts "Sapumpurots zars", kuru mūziķi veltīs grupas otrajam taustiņinstrumentālistam Uģim Muzikantam, kurš otrdien, 16. janvārī, devās mūžībā.

Koncertā skanēs "Pērkona" populārākās dziesmas, piemēram, "Zaļā dziesma", "Slidotava", "Labu vakar", "Dziesma par sapumpuroto zaru", "Gandrīz tautasdziesma", "Mana dienišķā dziesma" un citas.

Koncertā uz skatuves kāps taustiņinstrumentālists Juris Kulakovs, basģitārists Juris Sējāns, vokālists Raimonds Bartaševičs un Ieva Akuratere, ģitārists Leons Sējāns un bundzinieks Ikars Ruņģis, kā arī dziedātājs Nauris Puntulis (NA).

Paziņojumā sociālajā vietnē "Facebook" grupa rakstīja: "Dziļās un patiesās skumjās ziņojam, ka "šorīt rīta agrumā spēlēt debesu taustiņus ir devies mūsu draugs, sintezatoru meistars un brīnišķīgs cilvēks Uģis Muzikants. Tas ir noticis pārāk agri un pārāk pēkšņi. Mēs sērojam kopā ar Uģa tuvajiem. Piektdien, 19. janvārī, paredzēto koncertu VEF Kultūras pilī mēs veltīsim Tev, draugs!

Lai Tev gaišs lidojums mūžībā!"

Izsakām visdziļāko līdzjūtība Uģa Muzikanta tuviniekiem un talanta cienītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu