"Traka pieredze." Švarcenegera pulkstenis izsolīts par 270 000 eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NEXTA/"X"

Šveices pulkstenis, kura dēļ Arnoldam Švarcenegeram šonedēļ radās problēmas Vācijas muitā, izsolē Austrijā pārdots par 270 000 eiro, piektdien pavēstīja aktiera labdarības organizācija.

Švarcenegers trešdien Minhenes lidostas muitā tika noturēts vairākas stundas, jo viņš nebija deklarējis Šveices uzņēmumā "Audemars Piguet" ražoto pulksteni.

Ceturtdien labdarības vakariņās, kur pulkstenis tika izsolīts, Švarcenegers skaidrošanos ar likumsargiem raksturoja kā "traku pieredzi", jokojot arī par kādu darbinieci, kas viņu "grasījās saslēgt roku dzelžos".

"Parasti es par to maksāju 500 dolārus," sacīja 76 gadus vecais aktieris, kas vairākus gadus aizvadījis arī Kalifornijas gubernatora amatā.

Švarcenegers aizkavēts trīs stundas, vēsta vācu mediji.

Organizācijas "Schwarzenegger Climate Initiative" līdzekļu vākšanas pasākums notika aktiera dzimtajā Austrijā Kicbīelas kūrortā. Viesu vidū bija arī ASV sūtnis klimata jautājumos Džons Kerijs.

"Pasaules visslavenākais pulkstenis izsolīts par 270 000 eiro," piektdien pavēstīja labdarības organizācija. "Arnolda Švarcenegera muitas piedzīvojumiem ir laimīgas beigas."

Muita par pulksteni bija jāmaksā, jo Švarcenegers grasījies to pārdot Eiropas Savienībā, skaidroja Vācijas muitas preses sekretārs Tomass Meisters.

Aktierim nodokļos bija jāmaksā "vairāki tūkstoši eiro", vēsta vācu laikraksts "Bild". Pulkstenis savulaik izgatavots īpaši aktierim.

Izsolē kopumā savākti 1,31 miljoni eiro, norādīja labdarības organizācija.

Izsolīti arī mākslas darbi un treniņš Švarcenegera vadībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu