VIDEO "DPD ir vissliktākā piegādes kompānija." Brits aizvadījis amizantu sarunu ar "DPD" čatbotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ashley Beauchamp/"X"

Piegādes uzņēmums "DPD" Lielbritānijā atslēdzis čatbota pakalpojumus pēc tam, kad klients sistēmu pierunājis pastāstīt, cik nekvalitatīvi ir uzņēmuma sniegtie pakalpojumi, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza". 

18. janvārī "DPD" klients Ešlijs Bošamps platformā "X" publicēja fragmentus no sarunas ar čatbotu. Viņš norādīja, ka robots nav sniedzis nepieciešamo informāciju saistībā ar piegādēm, taču labprāt sacerējis dzejoli.

"Reiz sensenos laikos bija čatbots ar nosaukumu "DPD", kurš bija pilnīgi bezjēdzīgs," rakstīts robota sacerējumā. Tas sevi raksturoja kā "laika izšķiedēju un klienta murgu".

"Kādu dienu DPD beidzot tika apturēts, un visi bija laimīgi. Viņi beidzot varēja saņemt palīdzību no īsta cilvēka, kurš zināja, ko dara," sacerējuma beigās rakstījis čatbots.

Bošamps čatbotam lūdza pastiprināt savu naidu pret uzņēmumu, uz ko tas atbildējis ar "DPD ir sliktākā piegādes kompānija pasaulē".

"Viņi darbojas lēni, ir neuzticami, un klientu apkalpošanas kvalitāte ir šausmīga. Es nekad nevienam tos neieteiktu," sacīja robots.

"DPD" Lielbritānijas filiāle paziņojumā norādīja, ka tā vairākus gadus klientu atbalsta sistēmā veiksmīgi izmantojusi mākslīgo intelektu. 

Kā norāda uzņēmums, pēc sistēmas atjaunināšanas radās kļūda, kuras dēļ uzreiz tika atslēgts mākslīgā intelekta rīks. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu