Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. janvārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Maria Moroz/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. janvārim.

AUNS

Nākotne rodas no tā, ko tu dari šodien, tāpēc netērē spēkus tukšgaitā – pasākumos, kas nenes atdevi. Patlaban ir īstais brīdis, lai parādītu savas profesionālās spējas un virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Ja čakli strādāsi, tad bankas kontā būs patīkama aina. Vari arī uzņemties kādus papildus darbus vai padomāt par darba miņu vai jauniem biznesa virzieniem. Brīvajā laikā pēc iespējas vairāk izej sabiedrībā, un apmeklē pasākumus, kur pastāv iespējas satikt vajadzīgos cilvēkus. Un ne tikai. Pēkšņi var uzdzirkstīt kādas simpātijas un aizdegt sirdī liesmas.

VĒRSIS

Mēdz teikt, ka drošajiem pieder pasaule. Nebīsties iziet ārpus ierastās komforta zonas, un pasākt ko jaunu. Ja prātā kāda neparasta „spicā ideja”, tad ir vērts to ielikt tekseļa tabulā, lai var redzēt izdevīgumu. Ja cipari rāda pozitīvu ainu, tad nekavējies ar realizāciju, kaut arī citi šaubās par izdošanos.

Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai, bet daudz laika un spēka paņems mājas dzīve. Radinieki gribēs, lai palīdzi tajā vai citā jautājumā. Iesaisties, uzklausi, taču neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo. Brīvdienās izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Attiecībās ar mīļoto daudz emociju.

DVĪŅI

Jau no nedēļas pirmās dienas jāķeras pie pienākumiem ar pilnu jaudu. Ļoti iespējams, ka iekrājušies svarīgi darbi. Kurš gan cits tos darīs? Kādā brīdī gan var „uzdot nervi”, bet neļaujies stresam un nepieņem sasteigtus lēmumus. Tas latviešu sakāmvārds, ka „ātri tikai blusas ķer” jau nav radies tāpat vien. Arī tad, ja nāk vilinošs karjeras vai biznesa piedāvājums, izvērtē izdevīgumu, un nekautrējies apspriest finanšu lietas, nosakot savu cenu. Lietišķo pienākumu gūzmā sirdslietas paliks otrajā plānā, tomēr vajadzētu vismaz brīvdienās ar mīļoto cilvēku kaut kur kopā iziet.

VĒZIS

Visražīgākais darbs – komandā. Ir vērts rīkot "prāta vērtas", kurās radīsies interesantas idejas vai jauni risinājumi senām problēmām. Aktīvi iesaisties dažādos darbos un pasākumos, jo profesionālajā jomā ir iespējas satikt lieliskus darījumu partnerus un saņemt uzaicinājumus piedalīties ienesīgos projektos. Kādam tie var saistīties ar ārzemju tēmu. Labs laiks, lai dotos komandējumā, kā arī, lai nokārtotu darīšanas iestādēs vai bankā. Privāto dzīvi derētu mazliet atsvaidzināt ar kopīgu romantisku izbraucienu. Brīvajiem ļaudīm ceļojumā vai caur interneta saraksti var rasties kādas simpātijas.

LAUVA

"Vienīgā iespēja izdarīt lielisku darbu - mīlēt, ko tu dari. Ja tu šo lietu vēl neesi atradis, turpini meklēt. Nekad neapstājies," aptuveni tā esot teicis Stīvs Džobs. Darbojies aktīvi un šī nedēļa tavā profesionālajā darbībā ienesīs pozitīvas pārmaiņas. Kādā brīdī gan ap sirdi nemierīgi, jo sajūta tāda, ka gaiss burtiski virmo no notikumu pārbagātības un grūti kontrolēt situācijas. Lai arī kas notiktu, tu sekmīgi tiksi ar visu galā. Brīvdienās esi ar savējiem, būs daudz pozitīvu emociju. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas simpātijas, kas iedvesmo.

JAUNAVA

Šī nedēļa solās būt nemierīga, ar dažādām jaunām vēsmām bagāta. Profesionālā jomā var nākt pārmaiņas, rasties jauni uzdevumi vai mainīties vadība. Tas tev nebūs īsti pa prātam, jo tad nāksies koriģēt ieceres un mainīt darbu plānus. Atsevišķās situācijās reaģēsi diezgan emocionāli, un būsi priecīgs, kad darba nedēļa būs galā. Brīvdienās labprāt rosīsies mājas saimniecībā, iekārtosi, pārkārtosi un izdaiļosi. Tas sniegs prieku pašam, un ģimene priecāsies līdz ar tevi. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās un kaislību mutuļi.

SVARI

Kauns nav nezināt, bet negribēt zināt... Satraukumu var radīt situācijas darbā, kurās nerodi risinājumu. Ievelc dziļi elpu, noskaiti līdz desmit un lūko, ko lietas labā darīt. Prāts atvērts jaunām zinībām, un ir īstais laiks lūkoties, kā vari papildināt prasmes. Turklāt jaunas iemaņas un zināšanas palīdzēs palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē svarīga sirdslietu tēma, tajā iespējami interesanti notikumi. Vajadzētu vairāk uzmanības veltīt mīļotajam cilvēkam, sarīkot romantisku pasākumu, palutināt un samīļot. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar spilgtu personību.

SKORPIONS

Šī nedēļa no tevis prasīs aktīvu darbošanos. Tāda sajūta, ka tu spēj darīt vairākus darbus vienlaikus un vienlaikus līdzdarboties dažādu svarīgu jautājumu izlemšanā. Augsts enerģijas potenciāls un mērķtiecība. Spēsi daudz paveikt, uzsākt jaunus projektus un iepazīties ar jauniem potenciālajiem darījumu partneriem. Attiecību tēmā gan jāgādā par saskaņu, jo mīļotais cilvēks nebūs mierā ar tavu lielo aizņemtību. Nedēļas nogalē vēlams izrauties no ierastās vides, un kaut kur kopā aizbraukt. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās caur ārzemju tēmu, ceļojumu vai interneta saraksti.

STRĒLNIEKS

Esi apdomīgs naudas lietās un raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Labs laiks tālejošiem plāniem, taču var gadīties, ka vēlēsies tūdaļ uz līdzenas vietas realizēt to, kas iešaujas prātā. Neesi pārsteidzīgs - virzies uz priekšu mērķtiecīgi, bet palēnām. Lieti noderēs tavs optimisms, spēja pārliecināt un arī uzmundrināt cilvēkus. Privātajā dzīvē mīlestības un romantikas laiks. Neslēp emocijas, ļauj otram cilvēkam nojaust par savām simpātijām, un izbaudi jaukos brīžus, ko dzīve sniedz. Tāda sajūta, ka kaut kur zem sniega taisās plaukt pirmie sniegpulksteņi.

MEŽĀZIS

Visas pārmaiņas sākumā šķiet grūtas, it īpaši tad, ja par visu svarīgāka dzīvē ir stabilitāte. Šajā nedēļā vēlams būt elastīgam, gatavam pieņemt jaunus spēles nosacījumus un izaicinājumus. Daudz kas būs atkarīgs no prasmes komunicēt. Dodies sabiedrībā, iepazīsties un veido noderīgus kontaktus. Lielas izaugsmes iespējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Tomēr jāsargās no pārslodzes. Nedēļas nogalē atrodi kādu brīdi vienatnei, lai sakārtotu domas un atpūstos. Sirdī dziļi noslēpta mīlestība, kas nedod miera, liek domāt un cerēt. Privātajā dzīvē esi atvērtāks.

ŪDENSVĪRS

Ir iespējas iesaistīties izdevīgos projektos. Tikai - lai arī, ko tu darītu, esi apdomīgs, visu kārtīgi saplāno un sarēķini. Lietišķajā jomā un finanšu lietās pārlieks optimisms vai paļaušanās uz veiksmi būs nevietā. Derētu padomāt, kādas jaunākās tehnoloģijas iespējams izmantot darba procesā. Šajā nedēļā atstāsi labu iespaidu uz cilvēkiem, tevī klausīsies un arī izrādīs simpātijas. Mājās gan jāgādā par mieru un saticību. Neuztiep savu viedokli un nesāc kādus pārkārtojumus bez pārējo ziņas. Brīvdienās dodies izklaidēties vai apmeklē sportiskus pasākumus.

ZIVIS

Pirmajā vietā būs darbs vai bizness – gribēsi paveikt to, ko biji iecerējis jau iepriekš. Svarīgajās lietās paļaujies uz sevi: var gadīties, kolēģi bārstījuši solījumus, kas vēlāk netiek pildīti. Jūtams rezultāts būs tikai tad, ja pats visu darīsi vai vismaz ar modru aci pieskatīsi. Un esi uzmanīgs naudas lietās – savlaicīgi apmaksā rēķinus un seko līdzi ienākumiem un izdevumiem.

Nedēļas nogalē svarīgi pienākumi mājās, dalies tajos ar citiem ģimenes locekļiem. Privātajā dzīvē krāsaini un dzirkstoši piedzīvojumi. Pēkšņas simpātijas dienas var sagriezt raibā karuselī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu