Sešus mēnešus pēc krūts vēža diagnozes Jorkas hercogienei Fērgusonei atklāj ādas vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei ārsti diagnosticējuši ādas vēzi. Pirms sešiem mēnešiem viņai diagnosticēts krūts vēzis, vēsta ārvalstu mediji.

Viņai tika diagnosticēta ļaundabīga melanoma - ādas vēzis.

Hercogienes pārstāvis sacīja, ka, neskatoties uz diagnozi, viņa joprojām "ir labā omā". Viņai jāveic turpmāki izmeklējumi, lai pārliecinātos, ka vēzis ir konstatēts agrīnā stadijā, piebilda pārstāvis.

"Skaidrs, ka vēl viena diagnoze tik drīz pēc krūts vēža ārstēšanas ir bijusi satraucoša, taču hercogiene joprojām ir labā noskaņojumā," sacīja pārstāvis.

Pārstāvis sacīja, ka hercogiene vēlējās izteikt pateicību medicīnas komandai.

Pērnā gada jūnijā viņai ārsti atklāja krūts vēzi agrīnā stadijā. Vēzis atklāts regulārajā mamogrāfijā. Karaļnama ģimenes locekles pārstāvis pavēstīja, ka Fērgusones atveseļošanās izredzes esot ļoti labas. Nupat arī Fērgusonei veikta operācija slimības ierobežošanai.

Jau vēstīts, ka Jorkas hercogiene Sāra apprecējās ar princi Endrjū 1986. gada jūlijā Vestminsteras abatijā. Laulība izjuka 1992. gadā, taču abi joprojām dzīvo vienā namā. Viņiem ir divas meitas – princese Beatrise (34) un princese Eiženija (33). Viņiem ir arī trīs mazbērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu