Mika Dukura jaunā sirdsdāma atklāj, kā aizritēja satikšanās ar viņa bijušo sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovs "Slavenības. Bez filtra" viesojās pie mūziķa Mika Dukura jaunās sirdsdāmas Endijas Kalniņas. Viņa atklāja, kā norisinājusies saruna ar Mika bijušo sievu Lauru.

Ņemot vērā, ka Miks ir divu bērnu tētis, notikušas pārrunas par to, kad un vai Endijai vajadzētu satikties ar bērniem. Vispirms tika pieņemts lēmums, ka Endijai jāiepazīstas ar Lauru, Mika bijušo sievu un bērnu mammu.

"Aizgājām uz satikšanos, tās bija viņas iniciatīva," pastāsta Endija. Miks pa to laiku bijis kopā ar bērniem.

"Mēs runājam par to, kā bērniem būtu labāk, viņa arī man jautāja, kā es uz to skatos." Dāmas sarunas laikā nolēmušas, ka vēl nav pienācis īstais brīdis, lai tiktos ar bērniem. Tam par iemeslu ir Lauras vēlme bērnus pamazām sagatavot, lai arī viņi ir informēti par to, ka vecāki ir šķīrušies. 

Abas sarunā aizvadījušas apmēram divas stundas. 

Kā zināms, Miks par šķiršanos no bijušās sievas paziņoja soctīklos. Neilgi pēc šķiršanās viņš uzsāka jaunas attiecības ar pašmāju influenceri un uzņēmēju Endiju Kalniņu, kas sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Kalendy.

Nesen Miks viesojās raidījumā "Sirdslietas", kur pastāstīja vairāk par savām jaunajām attiecībām, šķiršanos no sievas, izteicās par to, kā, viņaprāt, bērni jāsagatavo jaunajai situācijai, kā arī atklāja savu randiņu pieredzi.

Video: "Sirdslietas" ar Miku Dukuru

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu