Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Es pelnu naudu ar orgasmiem." Profesionāla seksa rotaļlietu testētāja dienasgrāmata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kopytin Georgy/ Shutterstock

31 gadu vecais Kems ir profesionāls seksa rotaļlietu testētājs. Viņš ir arī septiņus gadus ilgās attiecības, abiem ar draudzeni nodarbojoties ar seksu apmēram septiņas reizes nedēļā. Un, runājot par orgasmu, viņš to dažreiz var sasniegt pat 21 reizi septiņu dienu laikā, vēsta "Metro".

Vīrietis apgalvo, ka viņam ir “milzīga dzimumtieksme”, kad viņš testē rotaļlietas, taču viņš vienmēr cenšas pārliecināties, ka tas neietekmē viņa attiecības.

“Šī ir viena no lietām, kas man visvairāk patīk savā darbā – nav spiediena kaut ko pārbaudīt noteiktos laikos. Es varu ļaut lietām notikt dabiski un izlemt, kas man patīk,” skaidro Kems, norādot, ka viņam patīk, ka var apvienot darbu ar izpriecām.

No prostatas masiera līdz dzimumlocekļa gredzenam, vīrietis vienmēr ir gatavs eksperimentēt. Kā izskatās konkrētās profesijas pārstāvja nedēļa?

Pirmdiena

Es izvēlos piecas pirmās rotaļlietas, ko izmēģināt no jaunās piegādes, un pievienoju tās savam uzdevumu sarakstam. Ir viens vibrējošs masturbators, viens reālistisks vibrators, divi prostatas masieri un dzimumlocekļa gredzens, ko izmēģināt ar manu draudzeni.

Viņa šobrīd ir darbā, tāpēc man ir visa diena, lai ķertos pie darba. Sāku ar vibrējošo masturbatoru, bet tai lieku piecas balles no 10, jo vibrācija ir diezgan vāja, taču tā bijusi laba iesildīšanās.

Paēdu pusdienas un tad gatavojos otrajai kārtai. Šodien pieturos pie diviem orgasmiem un dienu pabeidzu ar ilgu, karstu vannu.

Otrdiena

Es pamostos iepriecināts, jo mana draudzene šodien atgriežas no sava darba brauciena, tāpēc šovakar būs ļoti jautri! Ir neparasti, ka mēs vairāk nekā vienu dienu iztiekam bez seksa.

Pulkstenis nav pat deviņi no rīta, un dienas pirmais uzdevums ir izpildīts. Labi padarīts darbs. Nav daudz darbu, par ko maksā, kur varētu gulēt gultā un apmierināt sevi.

Īsi pēc tam es dodos dušā un pēc tam testēju reālistisko masturbatoru.

Mana draudzene ierodas apmēram astoņos vakarā, un mūsu vakars sastāv no mīlēšanās. Es viņu pārsteidzu ar savu jauno dzimumlocekļa gredzenu, un tas mums abiem ir īsts hits.

Trešdiena

Es pamostos diezgan noguris no pagājušās nakts izpriecām. Draudzene ļoti atbalsta manu darbu, jo zina, cik esmu kaislīgs, tāpēc es rūpējos, lai dienas beigās man vienmēr būtu pietiekami daudz spēka, un es nekad nedotu priekšroku rotaļlietu izmantošanai, nevis seksam ar viņu.

Pēcpusdiena tiek pavadīta, rakstot manu iepriekšējās nakts apskatu. Rakstot to, es uzbudinos, tāpēc ir īstais brīdis, lai ķertos pie nākamās rotaļlietas no mana darba saraksta.

Lubrikants palīdz novērst jebkādas traumas vai sāpīgumu, ko rada dažādu rotaļlietu  faktūras un intensīva darba nedēļa.

Ceturtdiena

Šajā nedēļas brīdī esmu ejakulējis gandrīz 10 reizes, tāpēc šodienu izlemju pavadīt mierīgi.

Šī diena būs atpūtai un ķermeņa atjaunošanai, pirms izmēģināt jaunas, aizraujošas rotaļlietas.

Piektdiena

Šodien es vēlos izmēģināt vēl vienu vibrējošo masturbatoru. Tam ir 10 dažādas funkcijas, tāpēc sāku to likt lietā.

Ar šo rotaļlietu es gūstu orgasmu divas reizes, tāpēc eiforijas iespaidā ātri par to uzrakstu atskaiti.

Pēc tam es ieskrienu dušā un saņemu īsziņu no draudzenes, kurā viņa jautā, vai šodien varam atkal izmantot jauno dzimumlocekļa gredzenu, par ko esmu sajūsmā. Pārliecinos, ka šajā pēcpusdienā neizmantoju nevienu citu rotaļlietu, lai taupītos vakaram.

Sestdiena

Šis darbs būtībā nozīmē, ka es nekad nesteidzos – seksa rotaļlietu testētāji patiešām nevar sūdzēties! Manā sarakstā ir palikušas vēl divas rotaļlietas, kuras šonedēļ jātestē, un tās abas ir prostatas masāžas ierīces.

Vienmēr priecājos izmēģināt ko jaunu un eksperimentēt. Izmēģinu pirmo prostatas masieri un nezinu, kādēļ, bet tas ir šausmīgi. Īstas mokas.

Pirms garastāvokļa pilnīgas sabojāšanās es paķeru otro masieri un atgriežos pie sava ierastā rituāla, dažu minūšu laikā sasniedzot orgasmu.

Es ieeju dušā un uzrakstu atskaiti par abām rotaļlietām, tad pabeidzu dienu ar draugiem krogā.

Lielāka daļa no viņiem strādā finanšu jomā, tāpēc viņiem patīk dzirdēt par manu darbu un, protams, saņemt bezmaksas neizmantotos paraugus, ko viņiem atvedu.

Svētdiena

Es nevaru aizmirst vakardienas neveiksmīgo eksperimentu. Esmu apņēmības pilns mēģināt vēlreiz. Pēc sākotnējām šaubām izdodas gūt vienu no pēdējā laika intensīvākajiem orgasmiem.

Es vēlos, lai vīrieši būtu vairāk atvērti eksperimentiem, jo tas ir pilnībā mainījis manu seksuālo dzīvi un attiecības ar ķermeni.

Man tas ir lielisks nedēļas noslēgums – jūtos patīkami noguris un gatavs saņemt jauno rotaļlietu piegādi nākamajā dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu