Magone Liedeskalna jau atkal ver savas mājas durvis vīrietim (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Magone Liedeskalna jau atkal ver savas mājas durvis vīrietim. Pagājušā gada nogalē iepazītais kavalieris Anatolijs ir devies uz Gulbenes pusi, lai saprastu, vai abu starpā var uzplaukt kas vairāk nekā tikai draudzība.

Magone Anatoliju nesauc par kavalieri, bet gan par paziņu. Magone sarūpējusi nātru skābeņu zupu un plānos ir cept arī rudzu maizi.

Anatolijs neslēpa, ka, dodoties pie Magones, uztraukums bijis liels. Arī viņš nebija ieradies tukšām rokām. Viņš arī bērniem bija sarūpējis kārumus, ko Magone ļoti novērtēja.

Saimniece joprojām ir tikpat tieša, cik vienmēr. Sēžot pie galda, viņa savam viesim dzirdot jautāja arī draudzenes Dainas viedokli par viņu. Daina gan mēģināja izvairīties, sakot, ka Magonei pašai ir jāvērtē. Pēc atkārtota Magones aicinājuma Dainai izteikties, viņa teica: "Mīlīgs, maigs puisītis."

Aizkadrā Anatolijs teica, ka Dainas pirmie novērojumi ir visai precīzi: "Esmu maigs, kluss, neesmu tāds kā citi, kuri pīpē un dzer. Uz tusiņiem arī neeju. Man patīk vairāk daba."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone pēc pirmās tikšanās ar Anatoliju bija sajūsmā. Randiņa laikā abi apskāvās, bet noslēgumā izrādīja simpātijas, sadodoties rokās un pat noskūpstot viens otru. Magone neslēpa: "Es kūstu!"

Abi iepazinušies internetā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu