"Man ir apnicis klusēt." Adriana Miglāne nikna uz sava bērna tēvu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Adriana Miglane/ Facebook

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne vairs nespējot klusēt un attaisnot savu bijušo vīru un dēla tēvu. Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Adriana atklāj visu, kā ir. 

"Man ir apnicis klusēt un būt tik labai. Vienkārši nav pacietības vairs visus attaisnot," saka Miglāne, kura tieši pirms gada šķīra laulību ar sava šobrīd trīs gadus vecā dēliņa Hugo tēvu Krišjāni Sondoru.

Līdz šim dziedātāja izvairījās atbildēt uz jautājumiem par bērna tēvu, bet nu Miglāne vairs neslēpj, ka par abu kopējo atvasi rūpējoties viena pati.

Darba dēļ Hugo tēvs daudz laika pavadot ārpus Latvijas. "Šā iemesla dēļ ir grūti sadalīt dienas, kurās dēlu varētu auklēt es un kurās-viņš. Šķirot laulību, pie notāra mēs abi vienojāmies, ka tēvs bērnu var satikt jebkurā brīdī, sākotnēji saskaņojot to ar mani. No manas puses bija tikai viens noteikums – Krišjānis bērnu nedrīkst ņemt līdzi uz ārzemēm. Nevienā brīdī neierobežoju dēla un tēva satikšanās iespējas, pat tieši otrādi – centos darīt visu, lai tās notiktu," atklāj Adriana.

Viņas bijušais vīrs gan jau esot paspējis izveidot jaunas attiecības. "Viņa jaunajai draudzenei ir bērniņš. Viņš apmaksā biļetes un aicina ciemos pie sevis, kamēr par savu dēlu jau gandrīz mēnesi nav pajautājis, kā viņam klājas."

Bijušais vīrs dēlu pat neesot apsveicis aizvadītajos Ziemassvētkos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Adriana par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa Sondora paziņoja 2022. gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka viņš bijis dziedātājai neuzticīgs.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu