Viktors Ščerbatihs sabiedrībā iziet ar jauno draudzeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Elīna Lūkina/Facebook

Latvijas svarcēlājs, nu treneris Viktors Ščerbatihs pirmo reizi plašākai sabiedrībai izrādījis savu jauno sirdsdāmu, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Trīs zvaigžņu balvas sportā pasniegšanas ceremonija bija pirmais pasākums, kuru Ščerbatihs apmeklēja savas jaunās draudzenes pavadībā. Viņa jaunā draudzene ir Elīna Lūkina, kura ikdienā strādā par zobu higiēnisti. 

Viņa nevairījās atbildēt arī uz žurnālistu jautājumiem. Elīna Viktoru pazīst nu jau aptuveni četrus mēnešus. Pirmā satikšanās bijusi sporta zālē.

"Viņš man uzreiz iepatikās - šķita, džentlmenis, turklāt bija ļoti sirsnīgs," tā Elīna. Viņa stāsta, ka kopā ar Viktoru jau apmeklējuši dažādus pasākumus, vairākkārt bijuši uz teātri, bet tik liela mēroga pasākumā kā šis gan piedalījās pirmo reizi. "Ar Viktoru ir patīkami pavadīt laiku, esmu jau iepazinusies arī ar viņa draugiem un kolēģiem," teic Elīna.

Jau iepriekš vēstīts, ka 2016. gadā izira Viktora piecus gadus ilgās attiecības ar dizaineri Mariju Afanasjevu, kura viņam dāvāja meitu. Šķiršanās iemesls bijusi draudzenes pārliekā greizsirdība. 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu