Emilija Bērziņa atklāj, kā tērē šovā "X Faktors" laimēto 10 000 eiro naudas balvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emilija Bērziņa
Emilija Bērziņa Foto: publicitātes

Šova "X Faktors" piektās sezonas uzvarētāja Emilija Bērziņa izdevumam "Kas Jauns" atklājusi, kā tērē savu laimestu – 10 000 eiro naudas balvu. 

Par šovā laimēto naudu veikti vairāki praktiski pirkumi – mikroviļņu krāsns, sega, gultas pārvalks un Ziemassvētku dāvanas savai komandai.

Pārējo naudas summu viņa vēlas ieguldīt savā muzikālajā darbībā. "Lai varētu izdot dziesmas, būs nepieciešami līdzekļi, tāpat – lai sagatavotos savām uzstāšanās reizēm, iegādātos skatuves tērpus," viņa piebilst.

"Šobrīd strādāju pie jaunām dziesmām un jaunām idejām, tā ka viss turpinās. Ceru, ka šis gads man būs panākumiem, produktīviem sasniegumiem pilns. Un cerams, ka priecēšu ar jaunām dziesmām," savus plānus ieskicē jaunā mūziķe.

Nesen Emilija savos soctīklos atbildēja uz fanu uzdotajiem jautājumiem par dzīvi pēc šova, gūto atpazīstamību un vēl. Viņai vēl esot vajadzīgs laiks, pie pierastu gan pie atpazīstamības, gan "jaunās dzīves". Viņa gan uzsvēra, ka nekāpa uz skatuves, lai būtu atpazīstama, tāpēc tam nepievērš lielu uzmanību.

Pēc uzvaras šovā viņa arī sniedza ļoti atklātu interviju žurnālam "IR", atklājot savu dzīvesstāstu – gan par skaudro bērnību, gan tīņa gadiem, gan to, kā plāno turpmāk savu dzīvi veidot.

Jau ziņots, ka šova "X Faktors" finālā sacentās trīs dalībnieces – Aijas Auškāpas komandas pārstāve Emilija Bērziņa, mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča un Intara Busuļa izraudzītā Katrīna Kovaļuka.

Uzvarētāja balvā ieguva 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Atgādinām, ka šova iepriekšējās sezonās uzvarēja Arturs Gruzdiņš, Kattie, Elīna Gluzunova un Grēta.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 23. janvāra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu