75 gadus veca atraitne, kura piepildījusi savu sapni būt par stieņa dejotāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: starr.wise/ Instagram

Kāda atraitne no ASV gaidīja līdz aiziešanai pensijā, lai piepildītu vienu no saviem mūža sapņiem – kļūt par dejotāju ap stieni, vēsta "The Sun".

75 gadus vecā Stāra Staufere Vaiza, kuras vīrs nomira pirms 18 gadiem, sāka realizēt savu sapni 2021. gada februārī, kad sāka apmeklēt dejošanas nodarbības, iedvesmojoties no kādas sievietes, kura pati dejot ap stieni sāka 50 gadu vecumā.

Lai gan viņa sākotnēji apšaubīja, vai vispār varētu nodarboties ar augstās intensitātes sportu savas slimības vēstures dēļ, kas ietver reimatoīdo artrītu plaukstu locītavās, labās rokas deformāciju un osteoporozi, viņa tomēr to izdarīja.

Viņa pieteicās nodarbībām, jautājot, vai tajās ir kāds vecuma ierobežojums. Uzzinot, ka tāds nav, viņa pierakstījās iepazīšanās nodarbībai.

“Man nebija ne jausmas, vai manā vecumā un ar savu slimības vēsturi tas ir paveicams, taču es ne vien tiku galā, bet arī pilnībā aizrāvos! Es nevarēju apstāties, tāpēc pierakstījos uz visu nodarbību paketi,” paskaidroja Stāra.

Viņa ne vien izklaidējas, apmeklējot trīs nodarbības nedēļā, bet arī atzīst, ka dejošana ap stieni ir palīdzējusi viņai tikt galā ar trauksmi un uzlabojusi fizisko formu.

Neiztikt arī bez traumām – tā, piemēram, viņa kādā nodarbībā zaudējusi koncentrēšanos un atlaidusi nepareizo roku, kā rezultātā diezgan smagi piezemējusies uz galvas. “Par laimi, man nebija smadzeņu satricinājuma.”

Papildus dejai ap stieni, sieviete katru nedēļu apmeklē arī trīs citas dažādas sporta nodarbības.

Daudzi draugi un ģimenes locekļi gan neatbalsta šādu sievietes aizraušanos, taču viņas audžu mazmeitas, tā kā viņai pašai nav bioloģisko bērnu, viņu pilnībā atbalsta.

“Tā, kura dzīvo Kalifornijā, ieradās uz abām manām uzstāšanās reizēm Losandželosā. Viņai ir divas meitas, manas mazmazmeitas, un viņas uzskata, ka ir lieliski, ar ko nodarbojas vecvecmāmiņa!” pastāstīja Stāra.

Sieviete arī piedalās sacensībās un rīko šovus Austrumholivudā un Beverlihilsā.

Neskatoties uz negatīvajiem komentāriem, sieviete apgalvo, ka izdzīvo savu sapni un šī esot viņas dzīves “visbrīnišķīgākā pieredze”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu