"Ferrari" pagarinājusi vienošanos ar Leklēru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: picture alliance / HOCH ZWEI/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komanda "Ferrari" uz vairāk sezonām pagarinājusi vienošanos ar Monako pilotu Šarlu Leklēru, ceturtdien pavēstīja "Ferrari".

Leklēra pašreizējais līgums ar "Ferrari" būs spēkā līdz 2024.gada sezonas beigām, un komandas paziņojumā nav norādīts, uz cik ilgu laiku noslēgta jaunā vienošanās, izceļot tikai to, kas tā ļaus Leklēram pārstāvēt "Ferrari" arī pēc 2024.gada.

"Esmu gandarīts, ka "Ferrari" sacīkšu kostīmu nēsāšu vēl vairākas nākamās sezonas. Sacensties šīs komandas rindās ir bijis mans sapnis kopš trīs gadu vecuma," paziņojumā citēts Leklērs.

Leklērs pārstāv "Ferrari" komandu kopš 2019.gada sezonas sākuma un pēc pirmās sezonas itāļu vienības rindās viņš pagarināja vienošanos ar "Ferrari" līdz 2024.gada sezonas beigām. "Ferrari" rindās Leklērs ir uzvarējis piecās "Grand Prix" sacīkstēs, 30 reizes kāpis uz goda pjedestāla un startējis no pirmās vietas 23 sacīkstēs.

26 gadus vecais pilots debitēja F-1 2018.gadā, pārstāvot "Sauber" vienību. Savukārt 2017.gadā viņš uzvarēja Formula divi (F-2) čempionātā.

Pagājušajā sezonā Leklērs sešas reizes finišēja labāko trijniekā un pasaules čempionātu noslēdza piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu