Trīs Zodiaka zīmes, kas nekādā gadījumā nepiedos partnera neuzticību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gorodenkoff/Shutterstock

Dažiem nodevība nav nekas briesmīgs, viņi pret to izturas tīri filozofiski, bet citiem tā ir lielākā nodevība. Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kas nekad un nekādos apstākļos nepiedos nodevību. 

Vēzis

Vēzis ir ļoti pieklājīga un atbildīga Zodiaka zīme. Vēzis nekad nenodos, tāpēc nepieļauj to arī no partnera puses. Ja Vēzis uzzina, ka partneris bijis neuzticīgs, visa viņa labi koordinētā un rūpīgi pārdomātā pasaule sāk sabrukt. Vēzis nedos otro iespēju. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir pazīstamas kā neatkarīgas un brīvību mīlošas Zodiaka zīmes, bet, runājot par krāpšanu, tas ir kaut kas cits. Protams, viņi paši var izdarīt šādu soli, ja viņiem kļūst ļoti garlaicīgi ar savu partneri vai attiecības nonāk konkrētā strupceļā, bet viņi noteikti necietīs un nepiedos nodevību pret sevi.

Mežāzis

Mežāži ļoti nopietni uztver laulību un ģimeni. Ja viņi apprecas, tad viņiem tas ir mūžu, vismaz tā viņi domā. Viņi ļoti ciena savu partneri un ir viņam uzticīgi, tāpēc nodevība viņiem ir nepieņemama. Šādiem cilvēkiem nav vietas Mežāža sirdī. Mežāži šādas lietas nepiedod. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu