Ko vēsta zvaigznes? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 29. janvāra līdz 4. februārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Piotr Krzeslak/shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 29. janvāra līdz 4. februārim. 

AUNS

Ir lieliski, kad netrūkst ideju un darbā radoša iedvesma – teju vai kā Pegaza spārni būtu pieauguši. Šonedēļ jutīsies enerģijas viļņa galotnē. Tomēr raugies, kur spēkus tērē. Iespējama vēlme iesaistīties visur un pieņemt jebkuru priekšlikumu. Tādējādi spēki var izšķīst jā ūdens šļakatas: tur darbiņš, tur darbiņš... bet rezultāts niecīgs. Koncentrējies svarīgākajam – tad ienākumi vairosies. Nedēļas nogalē, arī pēc spraigās darba nedēļas, rosība nerims. Ar prieku satiksies ar draugiem un dosies uz pasākumiem.

VĒRSIS

Notikumiem bagāta nedēļa. Ļoti var gadīties, ka plāni un ieceres, ko sen esi lolojis, sabrūk. Bet to vietā uz līdzenas vietas rodas kas jauns – gan idejas, gan tūdaļ arī parādās cilvēki, kas vēlas sadarboties. Parasti tev pašam ir viedoklis un sava zināšana, ko grūti mainīt, taču der ieklausīties arī citu domās. Lietišķajos jautājumos veiksme – kārto darīšanas iestādēs, raksti un iesniedz biznesa projektus. Brīvajā laikā gribēsies ar pilnu krūti baudīt dzīvi: apmeklē klubu, satiecies ar draugiem, sarīko mājas viesības ar intelektuālām sarunām.

DVĪŅI

Darba vidē daudz emociju: jūtīgi uztversi kolēģu izteikumus un arī ļoti pārdzīvosi, ja kaut kas nenotiks tā, kā iecerēts. Ir tāds teiciens, ka nav vērts pārdzīvot par lietām, ko nevari ietekmēt, un daudzi jautājumi atrisinās paši no sevis - pie tā arī pieturies. Ja šķiet, ka profesionālajā jomā kāds ceļš noiets, tad palūko darba sludinājumus ar domu par karjeru, vai apsver jaunu biznesa virzienu. Ideju jau tev nekad netrūkst un ir pienācis laiks tās pārvērst zelta dālderos. Nedēļas nogalē mierīgi atpūties un padomā par ceļiem, kas turpmāk ejami.

VĒZIS

Tava vēlme paņemt zem sargājošā spārna visus tuvos, mīļos un tos, kam grūti klājas, šonedēļ izpaudīsies īpaši spilgti. Gādāsi, rūpēsies un sniegsi padomus, arī tad, ja neviens to nelūgs. Ar šo uzmanīgi. Var rasties spriedze un kāds to uztvert kā iejaukšanos viņa kompetencē vai privātajā dzīvē. Taču visādi citādi nedēļa sekmīga – kāds izveidos auglīgu sadarbību, kāds nokārtos svarīgus lietišķos jautājumus. Brīvdienās vari sarīkot plašāku radu saietu un sazināties ar radiem un draugiem svešatnē. Sirsnīgas sarunas un mīlestība.

LAUVA

Ļoti aktīva nedēļa darba jomā, un nevarēs īsti saprast vai tu virzi notikumus vai notikumi tevi. Kādam plānotājs pildīsies ar atzīmēm par sapulcēm un jaunu projektu apspriedēm, kādam neskaitāmas lietišķās tikšanās vai gūzma pienākumu esošajā spēles laukumā. Enerģiski darbojoties, parādīsi savu profesionalitāti un tapsi pamanīts. Var nākt jauns darba vai biznesa piedāvājums, par ko būsi ļoti ieinteresēts. Kā rīkoties sarežģītā situācijā, priekšā pateiks intuīcija. Nedēļas nogale piemērota mājas darbiem, bet nerisini sarežģītus attiecību jautājumus.

JAUNAVA

Tik liela atbildība, ka pēkšņi kādā brīdī var rasties jautājums: kāpēc tas viss jādara man? Pārskati darbu sarakstu – varbūt tiešām esi uzņēmies pārāk daudz. Nevelc to vezumu klusējot, bet runā ar vadību vai darījumu partneriem par pienākumu pārdali. Kā kārtīgam un apzinīgam cilvēkam, protams, var būt vēlme arī pēc tam visu kontrolēt, taču tas nebūtu labākais variants. Šajā nedēļā būtiska loma sirdslietām. Lai arī, cik daudz darba pienākumu, atrodi laiku, lai būtu kopā ar mīļoto cilvēku. Ja šobrīd nav attiecību, tad saposies un dodies cilvēkos – kāda tikšanās var izrādīties liktenīga.

SVARI

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Ja šķiet, ka tavs darbs un idejas netiek novērtētas adekvāti, tad par to jārunā. Un vēlams būt uzmanīgam, visā, kur iesaistīta nauda. Nerīko lielo iepirkšanos, it īpaši tīmeklī, kur virtuālā nauda strauji kūst. Ja nāk kāds interesants darba vai sadarbības piedāvājums, tad arī visupirms skaties uz materiālajiem ieguvumiem. Ar atzinību un slavu vien ir par maz. Sekmīga nedēļa, lai kārtotu dažādus sadzīviskus jautājumus. Nedēļas nogalē izteiktas mājas dienas – daudz saimniecības darbu un darīšanas ar mīļajiem radiņiem.

SKORPIONS

Tu neesi radis izrādīt emocijas, bet kādu reizi – vajag. Pretējā gadījumā tas, kas paliek dziļi apslēpts, grauž no iekšpuses. Var izveidoties situācija, ka tu gremdējies pārdomās, pukojies vai pārdzīvo, bet no tā jau labuma nekāda. Ja kas uz sirds vai nav pa prātam, tad runā. Tikai mazliet piedomā pie komunikācijas formas, jo skorpioniskais dzelonītis astes galā var kādam iedzelt visai sāpīgi. Šonedēļ ir vērts paplašināt redzesloku, piesakoties kursos vai klausoties izzinošas lekcijas tīmeklī. Brīvdienās šis un tas darāms mājas saimniecībā, bet pārāk nepārpūlies. Vajag atpūsties un izklaidēties.

STRĒLNIEKS

Pārskati ienākumu atbilstību darbu apjomam un izdari secinājumus. Varbūt kaut kas jāmaina, varbūt jāķeras pie jauniem projektiem un biznesa attīstības. Prātā nāks idejas, kas zelta vērtē un zeltā tās vajag pārvērst. Viegli veidosi kontaktus, ātri sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi uzticamus sadarbības partnerus. Kādā brīdī gan iespējama atskārsme, ka pietrūkst zināšanu. Kauns nav nezināt, bet negribēt zināt – meklē kursu piedāvājumus vai informāciju tīmeklī un ātri ar visu tiksi galā. Brīvdienās dāvāsi sirds siltumu saviem mīļajiem, bet lutini gan ar mēru.

MEŽĀZIS

Lieliska nedēļa. Sekmīgi risināsi darījumu sarunas, izveidosi jaunus kontaktus, pratīsi pamatot viedokli un arī apburt citus ar smaidu un šarmu. Sajūta tāda, ka visas durvis tavā priekšā atveras, un nav pat jānopūlas, lai kaut ko sasniegtu vai panāktu. Kolēģi labprāt uzklausīs tavus padomus, un tu nostiprināsi autoritāti. Slavas lauri ir jauki un silda sirdi, taču ne mazāk svarīgs ir materiālais moments. Apspried šo jautājumu ar partneriem un nekautrējies nosaukt savu cenu. Nedēļas nogalē daudz dzirkstošu emociju sirdslietās. Prieks arī no neliela izbrauciena dabā.

ŪDENSVĪRS

Gandrīz visu nedēļu tāds mazliet laisks noskaņojums. Darbi sastājušies rindiņā, bet prātā dažādas atrunas, kāpēc kaut ko var nedarīt. Reizumis vajag arī tā. Brīvajos brīžos galvā rosīsies domas un idejas, kam lemts piepildīties tālākā nākotnē. Turklāt daža laba no tām var būt pavisam traka, bet – kas neriskē, tas nevinnē. Varbūt, ka tās idejas jau tagad „jāuzliek uz papīra”, lai nepiemirstas un var arī kādu tāmi izveidot. Ja darbā nākas sastapties ar negācijām vai intrigotājiem, stāvi tam pāri. Brīvajā laikā mācies un paplašini redzesloku, bet nedēļas nogalē dodies izzinošā ceļojumā vai ekskursijā.

ZIVIS

Dažkārt kolēģi jautā: "Kā tu tā izdomāji?" Ar labo roku aiz kreisās auss jāpakasa - tā tautas sakāmvārdi šādas situācijas raksturo. Arī pats būsi pārsteigts par savām idejām un iespējamiem problēmu risinājumiem. Bet viss izdosies! Turklāt kolēģi vai darījumu partneri mīļuprāt taujās padomu sarežģītās situācijās. Ja profesionālajā jomā kaut ko maini, runā par naudas lietām un peļņas sadalījumu, kā arī pievērs uzmanību juridiskajiem aspektiem. Nedēļas nogalē laiks ballītēm un dzīves baudīšanai! Saviesīgi pasākumi, tikšanās ar draugiem, pēkšņas simpātijas un kaislību rokenrols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu