"Nav notikusi traģēdija." Laura Vizla pirmo reizi runā par šķiršanos no Kristapa Porziņģa (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Laura Vizla sniegusi atklātu interviju žurnālam "Santa", kur pastāstīja vairāk par sevi un pirmo reizi runāja par šķiršanos no Latvijas slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa.

Lai gan jau kādu laiku tiek mēļots, ka abi pēc vairāku gadu kopābūšanas ir šķīrušies, ne viens, ne otrs par to nebija runājis iepriekš ne intervijās, ne savos soctīklos. Nu Laura atklāj, ka patiešām abu attiecības ir izjukušas.

"Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet to ir grūti izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev," intervijā žurnālam "Santa" saka Laura.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vērīgākie sekotāji jau pirms kāda laika bija pamanījuši, ka abi dzēsuši kopbildes soctīklos. Pēdējā laikā Vizla arī uz Kristapa soctīklu aktivitātēm nereaģēja, kā to darīja iepriekš.

Savulaik slavenākais brazīlietis Latvijā Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš ir gan Lauras, gan Kristapa labs draugs, atklāja, tieši viņš Lauru un Kristapu savulaik iepazīstinājis.

Kristaps Porziņģis savas privātās dzīves pavērsienus līdz šim nav publiski komentējis. Abi bija pāris apmēram trīs gadus. 

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" februāra mēneša numurā!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu