Punnenovam zaudējums pirmajā spēlē pēc atgriešanās "Lakers" vienībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pirmajā mačā pēc atgriešanās Rapersvīles-Jonas "Lakers" vienībā sestdien piedzīvoja zaudējumu Šveices augstākās līgas (NL) mačā.

"Lausanne" vienību atstājušais Latvijas vārtsargs atvairīja 20 no 23 metieniem mača gaitā un trīs no četriem pēcspēles metieniem, bet "Lakers" ar 3:4 (0:1, 2:1, 1:1, 0:0., 0:1) uzvarētāju noskaidrošanas metienu sērijā piekāpās "Bern" hokejistiem.

Citā spēlē Latvijas izlases uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions" izbraukumā ar rezultātu 5:2 (0:0, 3:1, 2:1) pārspēja pagājušās sezonas čempioni Ženēvas "Servette".

Balcers spēlēja nepilnas 19 minūtes, atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, izpildīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt uzbrucēja Roberta Cjunska pārstāvētā “Lugano” savā laukumā ar 4:2 (0:0, 3:1, 1:1) pieveica “Lausanne” ar Ronaldu Ķēniņu ierindā.

Ķēniņš spēlēja 12 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Cjunskis mačam bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Kopvērtējumā "Lions" ar 89 punktiem 42 mačā atrodas līderpozīcijā, "Lausanne" ar 72 punktiem ieņem ceturto vietu, "Lugano" ar 68 punktiem 43 mačos ir piektie, bet "Lakers" 42 spēlēs tikuši pie 44 punktiem un atrodas 12.vietā 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu