"Viņš izglāba mūsu dzīvības." Lidmašīnas pasažieris Meksikā, gaidot pacelšanos, atver avārijas durvis un uzkāpj uz spārna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TamasV/Shutterstock

Meksikā aizturēts vīrietis, kurš atvēris "Aeromexico" lidmašīnas avārijas durvis un uzkāpis uz lidaparāta spārna, ziņo britu raidorganizācija BBC. 

Lidmašīna, kurai bija paredzēts doties uz Gvatemalu, stundām ilgi bez gaisa kondicionēšanas vai ūdens pasažieriem bija stāvēja uz asfalta, gaidot pacelšanos. Vīrietis centies rast risinājumu. 

Meksikas Starptautiskā lidosta paziņoja, ka nekāds kaitējums nav nodarīts, taču pasažieris nodots policijai.

Savukārt pārējie lidmašīnas pasažieri uzrakstījuši kopīgu paziņojumu, paužot savu atbalstu vīrietim. Paziņojumā pasažieri uzstāj, ka "gaisa trūkums radīja bīstamus apstākļus pasažieru veselībai" un ka vīrietis "izglābis viņu dzīvības". 

Paziņojums publicēts sociālajos tīklos ar pasažieru vārdiem un parakstiem.

Incidents notika pagājušajā ceturtdienā ap plkst. 11.30 - aptuveni trīs stundas pēc tam, kad "Aeromexico" lidojumam bija paredzēts pacelties no Mehiko lidostas. 

Kavēšanos izraisījusi lidmašīnas apkopes problēma, teikts ziņojumā par incidentu. Savukārt pēc vīrieša uzkāpšanas uz spārna esot bijusi nepieciešama lidmašīnas nomaiņa. 

Nav skaidrs, vai vīrietis joprojām atrodas apcietinājumā un kādas apsūdzības viņam var tikt izvirzītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu