Jaunā dziedātāja Terēze Kalmane aicina noklausīties viņas jaunāko sniegumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šonedēļ nācis klajā jaunās dziedātājas Terēzes Kalmanes (Tereze Kalman) trešais singls ar nosaukumu "Clarity", kas ir dziedātājas un producenta EXVCT kopdarbs.

"Clarity" nav tikai mūzika, tā ir ceļojums dvēseles dziļumos. Dziesma skar svētuma tēmu, tajā iemiesojot ticības un neredzamo spēku idejas, kuras mēs visi vēlamies redzēt un saprast," saka Terēze.

Savukārt EXVCT uzsver, ka, neraugoties uz acīmredzamu reliģisko tēmu trūkumu, jaunā dziesma aicina ikvienam aizdomāties par balsīm, kuras mēs dzirdam sevī – vai tās ir tikai mūsu prāta balsis vai kaut kas augstāks?

Producents EXVCT atklāj: ""Clarity" radīšana man kļuva par iedvesmojošu un neparedzamu procesu, jo, strādājot pie kompozīcijas, negaidīju, ka tai būs tik dziļa nozīme un jēga. Visi elementi salikās intuitīvi, un jau pāris stundu laikā tapa pilns dziesmas skaņu celiņš."

Svarīga loma dziesmas radīšanā bija Terēzes Kalmanes balsij, kuru EXVCT raksturo: "Sākotnēji es uz mūsu sadarbību skatījos kā uz eksperimentu, taču Terēze ar savu pārsteidzošo vokālu pilnībā mainīja manu uztveri. Viņa nav tikai modele un influencere, bet arī neticami talantīga dziedātāja. Mūsu kopīgais darbs studijā pārsniedza visas gaidas!"

EXVCT un Tereze Kalman cer saņemt atbalstu arī Latvijā, neraugoties uz to, ka dziesma ir angļu valodā. ""Clarity" nav tikai mūzikas celiņš, tas ir starptautiskās atpazīstamības un radošā panākuma simbols, kas ir pelnījis mūzikas cienītāju uzmanību!" uzskata mūziķe. 

Noklausies!

Interviju ar Terēzi Kalmani lasiet TVNET+. 

Foto: Terēze Kalmane

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu