Taizemē, nokrītot no 29. stāva, gājis bojā jauns britu izpletņlēcējs. Traģiskais lēciens ticis nofilmēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video. N.Odinson

Aizvadītajā sestdienas vakarā Taizemē gājis bojā kāds 33 gadus vecs britu izpletņlēcējs, kurš neveiksmīgi nolēca no daudzdzīvokļu mājas 29. stāva, ziņo Taizemes mediji.

Traģiskais negadījums noticis Pataijā.

33 gadus vecajam Netijam Odinsonam lēciena brīdī neatvērās izpletnis. Rezultātā brits krītot nositās. Notikušo nofilmējis draugs, kas tobrīd atradās uz jumta.

Šausminošos kadros redzams, kā pārgalvis pirms lēciena saka "trīs, divi, viens, uz tikšanos". Pēc brīža dzirdams, kā Odinsons sākumā iekrīt kokā un pēc tam nogāžas uz zemes.

Mediķi konstatēja viņa nāvi notikuma vietā.

Pie līķa tika atrasts apaļš, zils izpletnis, kas nebija pilnībā izpleties.

Kanets Čansongs, daudzdzīvokļu nama apsargs un viens no aculieciniekiem, stāsta: "Es dzirdēju krakšķam koku un blīkšķi, un nodomāju, ka nolūzis kāds zars un atsities pret zemi. Kāda sieviete sāka kliegt. Piegājis klāt, sapratu, ka tas ir cilvēks. Viņš bija miris. Sapratu, ka viņš bija izlēcis no ēkas."

Viņi pārbaudīja videonovērošanas kameras un redzēja, ka Odinsons un viņa draugs nogaidījuši izdevīgu brīdi, lai ielavītos ēkā.

Pēc tam viņi nelikumīgi uzkāpa uz ēkas jumta un pārrāpās nelielai betona sienai, lai tiktu līdz jumta malai.

Apsargs gan norāda, ka šī nebija brita pirmā avantūra. Viņš jau vairākas reizes pirms tam bija lēcis no ēkas, apdraudot zem tās esošos garāmgājējus.

"Viņi veidoja video saturu sociālajiem medijiem. Viņi to bija darījuši jau agrāk un zināja, ka tas ir aizliegts," stāsta Taizemes apsargs.

Pārgalvīgais Odinsons veica lēcienus ar izpletni visā pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu