Lauris Subatnieks beidzot bildinājis savu mīļoto sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks svinēs kāzas ar mīļoto sievieti, zinātņu doktori un mediju un komunikāciju aģentūras "Dentsu Latvia" vadītāju Lindu Saulīti, ar kuru ir kopā jau 18 gadu, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Vaicāts, kālab tik ilgi vilka garumā ar precēšanos, Lauris smej: "Krāju naudu gredzenam! Mīlestībai jau nevajag juridiskus apliecinājumus, tomēr mēs norunājām, ka arī likumīgi savas attiecības sakārtosim, vai ne, Linducīt?!" paraugoties uz ilggadējo dzīvesbiedri, saka Lauris Subatnieks, pretī sagaidot Lindas priecīgo "jā". 

Pērn augustā Lauris mīļoto bildinājis. Izrādās, tas bijis jau otrais bildinājums viņu kopābūšanas laikā. Pirmā reize bijusi vēl pirms dēla piedzimšanas, taču toreiz līdz reālām kāzām nav nonākuši. Turklāt Lindai tik ļoti paticis savs uzvārds, ka nav gribējusi to mainīt.

"Smējām, ka jāsagaida tā mūsu kopā būšanas pilngadība, lai esam pilnīgi droši, ka visu darām pareizi. Nu, kad ir apritējuši 18 gadi, kopš esam kopā, varam precēties. Mums visu šo laiku ir bijis labi kopā būt arī tāpat. Un tāpat Lindu jau sen saucu par savu sievu," stāsta aktieris.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 30. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu