"Man nav kauns par to runāt." Katrīne Vasiļevska atklāti par Kasparu Saulieti kā tēvu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Katrīne Vasiļevska/Facebook

Influencere un TV seja Katrīne Vasiļevska (iepriekš Sauliete), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka bijušais vīrs un meitu tēvs Kaspars Saulietis nepilda savus kā tēva pienākumus. 

Katrīne atgādināja, ka abi šķīrās pirms četriem gadiem, un šo gadu laikā viņš uzturlīdzekļus par meitenēm nav maksājis. "Viņam neesot," Katrīne atstāsta bijušā vīra attaisnojumu savai rīcībai.

Šķiroties abi vienojušies par saistībām attiecībā uz bērniem, un, kā izrādās, šo dokumentu sastādījis tieši Kaspars. Viņš gan šīs saistības nepilda. 

Katrīne visām sievietēm iesaka šķiršanās gadījumā doties pie notāra un nokārtot visu oficiāli, vienojoties gan par uzturlīdzekļu apjomu, gan tikšanās laikiem. 

Viņa atklāj, ka pērn bijušais vīrs ar meitām ticies labi ja trīs reizes. 

Katrīne līdz šim par uzturlīdzekļiem nav cīnījusies, bet nu jau tas esot vairāk principa jautājums. Bijušais vīrs Katrīni ir ļoti aizvainojis un pat savā ziņā apkrāpis: "Kad es sapratu, ka Kerijas pūriņš, kas ir aptuveni 20 tūkstošu eiro vērtībā, ir paņemts, tikai tajā brīdī es sāku runāt par alimentiem. "

Katrīnes pieminētais vecākās meitas pūrs ticis izmantots, lai atmaksātu Saulieša parādu.

"Man nav kauns par to runāt, viņam būtu jākaunas," pārliecināta ir Katrīne.

Viņa par to runā publiski, lai liktu aizdomāties arī citām sievietēm laikus aizsargāt sevi un savus bērnus. Katrīne ar savu vēstījumu vēlas uzrunāt gan sievietes, gan vīriešus par atbildību pret saviem bērniem cerībā, ka varbūt viņas sakāmais aizķersies.

Viņa arī iepriekš soctīklos dalījās ar zelta padomu: "Meitenes, uzmanieties! Ja viņiem ir bērni, vispirms noskaidrojiet, vai šie tēviņi par viņiem rūpējas, un tikai tad sāciet ar viņiem satikties."

Katrīne pērnā gada 3. jūnijā otro reizi iestūrēja laulības ostā ar pilotu Pēteri.

Laulībā ar Kasparu Saulieti dzimušas divas meitas. Katrīne iepriekš atklājusi, ka kāzu dienā jutusi, ka kādu dienu šķirsies no Kaspara.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu