"Saprotu, ka manas izredzes izdzīvot ir 50 pret 50." Bijušais deputāts Riekstiņš dosies karot uz Ukrainu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

13. Saeimas deputāts Sandis Riekstiņš izlēmis, ka uz vismaz trim mēnešiem dosies Ukrainā cīnīties pret agresoriem no Krievijas, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Februāra vidū viņš dosies jau kārtējā palīdzības nogādāšanas braucienā uz Ukrainu, bet atpakaļ lēmis uzreiz nebraukt. "Jau sarunāts, ka pieteikšos karavīru sadales punktā, iziešu drošības pārbaudes, medicīniskās pārbaudes un došos aizstāvēt Ukrainu un arī Latviju karalaukā.

Pilnībā saprotu, ko tas nozīmē, ka manas izredzes izdzīvot ir 50 pret 50.

Bet tādu iekšēju baiļu vismaz šobrīd man nav. Drīzāk ir tāds adrenalīns, kā tas man tur izvērtīsies. Katrā gadījumā es nebraucu tur nomirt, bet, ja būs sliktākais variants, tad neko – tā vismaz būs jēgpilna nāve. Bet tāds ir mans lēmums, un tie, kas mani zina, saprot, ka atrunāt ir bezjēdzīgi. Ja esmu ko ieņēmis galvā, tad darīšu, un šoreiz es jau esmu lēmumu pieņēmis," teic eksdeputāts Riekstiņš.

Viņš redz, ka lēmumam doties karot ir jēga.

Jau vēstīts, ka līdz ar Krišjāņa Kariņa iepriekšējās vadības pilnvaru termiņa beigām bez darba palika Sandis Riekstiņš, viens no partijas "Konservatīvie" redzamākajiem pārstāvjiem. Kādu laiku viņš bija bezdarbnieks, sev tīkamu darbu dažādu iemeslu dēļ viņam tā arī neizdevās atrast, un šis arī ir viens no iemesliem, kāpēc Riekstiņš pieņēmis lēmumu doties karā.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 30. janvāra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu