Antra Stafecka-Niedre atklāti par attiecībām ar bijušo vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: antra_stafecka/Instagram

Dziedātāja Antra Stafecka-Niedre, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja par attiecībām un šķiršanos no sava pirmā vīra.

"Es varu būt lepna par savām attiecībām ar savu bijušo vīru, bērnu tēvu. Tad, kad mēs šķīrāmies, protams, gāja visādi, traki, neviena šķiršanās nav viegla. Tie ir aizvainojumi un sāpes, kas jāizdzīvo. Es atceros, ka toreiz nevienam neļāvu jaukties pa vidu. Vienkārši vajadzēja paiet laikam. Vienu reizi mēs satikāmies un nolēmām, ka varam viens otru ienīst, varam neciest, bet to nekādā gadījumā nerādīsim bērniem. Tas nozīmē, ka visas dzimšanas dienas mēs svinēsim kopā, visi svētki dārziņā – būsim kopā, gribam to vai ne, jo mums ir bērni.

Laikam ejot, mēs kopā varam pacept gaļu, es varu piezvanīt savam bijušajam vīram tad, kad man notiek kāda nelaime vai laime vai vienkārši gribas parunāt," tā Antra.

Antra arī atklāja, ka arī viņas tagadējam vīram ar viņas bijušo vīru ir ļoti labas attiecības, par ko viņa ir priecīga. 

Kā zināms, Stafecka iepriekš bija precējusies ar Ģirtu Lapsu – abu savienībā pasaulē nāca divi dēli. Tagadējais Stafeckas vīrs ir hokeja vārtsargs Lauris Niedra, ar kuru viņa apprecējās pērnā gada maijā. Pērn jaunlaulātie kļuva par jaunajiem vecākiem – pasaulē nāca meita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antra Stafecka Niedra (@antra_stafecka)

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu