Darba lietas. Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 5. līdz 11. februārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: eva_blanco/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 5. līdz  11. februārim.

AUNS

Neko nesasteidz! Tev daudz enerģijas un gribas visu tūlīt, ātri un jau vakar, bet šonedēļ vēlam nesteidzīgs ritms. Turklāt svarīga arī plānošana. Pirmdien izskati visu darbu sarakstu un nosaki prioritātes – kas jādara tūdaļ, kas var pagaidīt. Turklāt nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Ja tu – par darbu vien... par darbu vien... ģimene nebūs mierā. Brīvajām sirdīm dažādas apcerīgas pārdomas par to, kas ir tagad un kas nākotnē varētu būt.

VĒRSIS

Pats, pats, visu pats... Strādīgam un atbildīgam cilvēkam darbu pilnas rokas, un šonedēļ pienākumu sarakstam neredz gala. Varbūt nepieciešamas pārmaiņas darbu organizācijā un no kādiem pienākumiem jāatsakās. Bet varbūt jāmeklē citi lietišķās jomas partneri. Patlaban ir labvēlīgs laiks jaunas sadarbības veidošanai: vari domāt par citu darbu, rakstīt jaunu biznesa projektu, meklēt domubiedrus un sponsorus. Nedēļas nogalē daudz saimniecisko pienākumu mājās. Kārtosi, tīrīsi, gatavosi – tā tas laiks paies, gluži nemanot.

DVĪŅI

Iedvesmojoša nedēļa. Skat, saulīte šķiet spožāka, gaisā jau tādas kā pavasara vēsmas... Jutīsi enerģijas pieplūdumu un daudz paveiksi. Ir vērts padomāt par biznesa attīstību vai karjeru – profesionālajā jomā zvaigznes piedāvā dažādas interesantas iespējas. Nešķied savu enerģiju sīkumos, bet koncentrējies uz kādu lielāku mērķi. Kā mēdz teikt – cilvēkam, kurš zina, kurp viņš iet, pasaule pati paver ceļu. Brīvdienās apdari saimniecības darbus un parūpējies par vecākās paaudzes radiniekiem. Attiecību jomā, iespējams, risināmi kādi nopietni jautājumi.

VĒZIS

Lieli plāni. Var pārņemt sajūta, ka profesionālajā jomā iestājusies rutīna un ar steigu kaut kas jāmaina. Ašās idejas gan nav tev raksturīgas, taču šajā nedēļā būsi gatavs visu veco noārdīt līdz pašiem pamatiem un nekavējoties vietā būvēt ko jaunu. Vienam pašam spēki var izrādīties par vājiem, tāpēc svarīgi atrast uzticamus sadarbības partnerus. Lielisks laiks komandas darbam. Svarīgas arī naudas lietas: ir jārunā par peļņu un jāseko līdzi privātajiem tēriņiem. Sirdslietās kaislību pilni piedzīvojumi, un kādam dzīve var sagriezties aizraujošā virpulī.

LAUVA

Nerausti lauvu aiz ūsām. Dari to zināmu kolēģiem un tuviniekiem, jo šajā nedēļā emocijas sitīs augstu vilni. Pat ne vilni... tās brāzīsies ar cunami spēku. Ir riski kaut ko ātrumā sarunāt vai sadarīt. Darbā daudz pienākumu un var nākties aizstāvēt savu taisnību. Pusdienu pauzēs vai vakaros izej pastaigā, lai ir brīdis vienatnē, kad līdzsvaroties un sakārtot domas. Un neuzņemies nekādus papildus pienākumus. Brīvdienās jauka atmosfēra mājās, daudz prieka gūsi, rūpējoties par savējiem.

JAUNAVA

Negaidīti notikumi profesionālajā vidē – iespējami jauni pienākumi vai izmaiņas apmaksas sistēmā. Stabilitāti un noteiktu lietu kārtību mīlošo Jaunavu tas var izsist no līdzsvara. Piktosies un būs vēlme padoties neapmierinātības vilnim. Nevajag! Noskaiti lūdz desmit, sakoncentrē spēkus dodies pa jaunu ceļu. Galvenais – soli pa solim un bez emocijām. Var rasties interesantas idejas par darbu vai biznesu. Reizumis dzīve mums "uzsūta" situācijas, lai būtu motivācija doties uz priekšu. Brīvajā laikā vēlams mācīties ko jaunu vai doties izzinošā izbraucienā.

SVARI

Pirmajā vietā finanšu jautājumi. Ja ar ienākumiem neesi apmierināts, tad jāraugās, ko lietas labā darīt. Vajag izpētīt darba sludinājumus, biznesa aktualitātes un pamazām, bez steigas gatavoties pārmaiņām. "Tam, kurš iet lēni un nesteidzīgi, neviens ceļš nav par garu, kas rūpīgi gatavojas ceļam, tas noteikti nonāks līdz mērķim," savulaik teicis franču rakstnieks Žans Labrijērs. Kādam jaunas profesionālās iespējas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Brīvdienās mājas saimniecībā dzīve virmos ar pilnu jaudu. Savukārt brīvajiem ļaudīm lielisks laiks attiecību veidošanai.

SKORPIONS

Dienas skries strauji: daudz pienākumu, liela atbildība. Taču šajā nedēļā pierādīsi, ka esi profesionālis, kurš zina, ko dara un pieņem, kaut arī dažkārt nepopulārus, bet – pareizus lēmumus. Tavs veikums tiks novērtēts un var pavērties jaunas iespējas. Kārtojot lietišķos jautājumus, pastiprināta uzmanība jāpievērš līgumiem un juridiskajām niansēm. Tajā pašā laikā svarīga arī privātā dzīve – attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Labprāt pavadīsi laiku kopā, rūpēsies un rosīsies mājas saimniecībā. Brīvajām sirdīm dvēselē jau pavasaris.

STRĒLNIEKS

Šai nedēļai mazliet smagnējas noskaņas. Tu esi krietns, draudzīgs un izpalīdzīgs cilvēks, taču nevajadzētu pieļaut situācijas, ka tu tikai palīdzi un palīdzi un citi tikai saņem un saņem. Senāk par šādām situācijām teika, ka "viņu nu gan ir "apcēluši". Kādā brīdī jāprot pateikt nē, jo pašam savi jautājumi risināmi. Darbā mazliet rutīna, mazliet stagnācija. Ko darīt? Pamācīties ko jaunu, uzlabot profesionālās iemaņas vai vispār pārkvalificēties. Brīvajā laikā velti vairāk uzmanības ģimenei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos.

MEŽĀZIS

Notikumiem bagāta nedēļa – sajutīsi sevī lielu enerģijas potenciālu un vēlmi darboties, mainīties pašam un mainīt apstākļus. Pieņem būtiskus lēmumus un dari to, ko sen esi gribējis. Liela taisnība ir tajā teicienā, ka drošajiem pieder pasaule. Patiesībā nav jau tā, ka dzīvē viss būtu slikti, taču vienmēr var vēlēties, lai būtu labāk. No finansiālās stabilitātes lielā mērā atkarīgs emocionālais un garastāvoklis, tāpēc ej un darbojies. Sekmīgs laiks savu ideju prezentēšanai plašākā lokā. Realizējot savus plānus, atceries, ka jāgādā par saticību mājās.

ŪDENSVĪRS

Darbi un ieceres nedaudz bremzējas, un arī "Viņa augstība Gadījums" patlaban nav tavs sabiedrotais. Jābūt pacietīgam un jānogaida, jo dažādi no tevis neatkarīgi apstākļi šobrīd ir stiprāki par vēlmēm. Pamazām viss nostāsies savās vietās, taču pļaujies tikai uz saviem spēkiem. Ja ļoti, ļoti vajag padomu vai palīdzību, tad vari vērsties pie vistuvākā drauga. Īstajā brīdī viņš pasniegs palīdzīgu roku vai piespēlēs noderīgu ideju. Sekmīgs periods, lai sakārtotu privāto dzīvi. Pozitīvas kaislības, atbalsts, sapratne. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās.

ZIVIS

Apkārt daudz nezināmo un dzīves ritms straujš - tev var rasties iespējas kaut ko mainīt profesionālajā jomā. Tas var būt karjeras kāpiens vai privātā biznesa attīstība, un attiecīgi arī labāka peļņa. Ir īstais laiks, lai nospraustu jaunus mērķus. Tāpat arī labs laiks mācībām: kursiem, semināriem, pieredzes apmaiņas braucieniem. Daudz jaunas informācijas, bet tās gūzmā grūti atšķirt graudus no pelavām. Netici visam, ko cilvēki runā, un neapvainojies, ja kāds ātrumā pasaka ko asāku. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte, kas sasilda vēsajos vakaros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu