"Mans sapnis ir piepildījies." Amuna Davis ieguvis savu sapņu augumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju slavenākais "draq queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pērn turpināja ceļu uz sevis labāko versiju. Pērnā gada novembrī viņš bija devies uz Turciju, kur veica papildu plastiskās operācijas. Nu viņš teic, ka ir sasniedzis galamērķi ceļā uz savu ideālo augumu. Viņš rezultātu parādīja sekotājiem. 

"Pēc trīs gadu darba, zaudētiem 35 kilogramiem, divām milzīgām operācijām, kurās tika pārtaisīts gandrīz viss ķermenis, un piecu mēnešu atveseļošanās perioda esmu beidzot galamērķī pie mana ideālā auguma," priekā dalījās Dāvis. 

Pērn 1. novembrī viņš devās uz Turciju, lai veiktu pēdējo nozīmīgāko operāciju savam ķermenim: "Operācija ilga sešas stundas, un tajā tika pārveidota lielākā daļa mana ķermeņa. Man tika nogriezta liekā āda vēderam, kā arī veikta 360 liposakcija.

Mans sapnis par plakanu vēderu ir piepildījies, pirmo reizi mūžā man ir plakans vēders.

Otra lielākā un man nozīmīgākā lieta bija krūtis, no kā vēlējos tikt vaļā jau kopš tīņu gadiem, un tas bijis viens no maniem lielākajiem kompleksiem. Man bija ginekomastija (iedzimta ģenētika, kas ir katram otrajam, trešajam vīrietim). Varēju tievēt, cik vēlos, bet vienmēr krūtis palika. No tā var tikt vaļā tikai un vienīgi ar operācijas palīdzību. Atveseļošanās šoreiz bija ļoti, ļoti grūta, piecas reizes grūtāka un ilgāka nekā pēc pirmās operācijas janvārī. 

Es nespēju noticēt ka esmu to izdarījis, un varu pateikt tikai vienu. Esmu neizsakāmi laimīgs, šīs operācijas man nozīmēja visu. Pats grūtākais bija šo visu noslēpt no jums visiem no visiem cilvēkiem. Par notiekošo zināja tikai daži cilvēki."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dāvis ceļu uz sevis labāko versiju uzsāka pirms trīs gadiem, kad pārcieta smagu muguras operāciju. 

Lūk, Dāvja rezultāti!

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu