1. februārī Pirmās formulas (F-1) sabiedrību satricināja paziņojums - Luiss Hamiltons 2025. gadā pārcelsies uz "Ferrari". Kā jau pienākas tik pazīstamam cilvēkam kā Hamiltons, šim lēmumam būs visaptverošas sekas.

Zinātniskās fantastikas filmās par ceļošanu laikā tiek minēts scenārijs, ka vismazākās notikumu izmaiņas pagātnē var novest pie tā, ka mūsdienās cilvēkiem ir astes un trīs rokas.

Līdzīgu domino efektu radīs Hamiltona pāreja uz "Ferrari". Protams, iztiksim bez astēm, bet pēkšņi 2024. un 2025. gada sezonām ir piedots asums, uz kuru "Red Bull" dominances dēļ cerēja retais.

Joprojām ir grūti vizualizēt Hamiltonu "Ferrari" kombinezonā, bet neaizmirsīsim, ka šo gadu viņam ļoti neveiklā atmosfērā būs jāaizvada vēl "Mercedes" rindās. Līdzīgi ar Karlosu Sainsu un "Ferrari". Arī spāņu pilots ir paziņojis, ka pēc 2024. gada pametīs "Ferrari" (loģiski).

Šajā septiņkārtējā čempiona lēmuma radītajā situācijā ir gan izteikti uzvarētāji, gan pietiekoši skaidri zaudētāji. Turpinājumā šķetināsim, kuras puses ieguļas zaudētāju kausā, bet kuras sevi var saukt par uzvarētājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp