Kariņš šonedēļ būs vizītē Japānā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš.
Ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš. Foto: Zane Bitere / LETA

Ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) visu šo nedēļu vizītē apmeklēs Japānu, informēja Ārlietu ministrijā.

Politiķim plānota tikšanā ar Japānas ārlietu ministri Joko Kamikavu, ministru - galveno Ministru kabineta sekretāru Jošimasu Hajaši, Japānas parlamenta Latvijas sadraudzības grupas vadītāju Hirofumi Nakasoni un Japānas uzņēmējiem.

Paredzēts, ka Tokijas Universitātē ārlietu ministrs lasīs lekciju par Latvijas skatījumu par mūsdienu un nākotnes Eiropu. Kariņu vizītē pavadīs uzņēmēju delegācija.

Ārlietu ministrs trešdien, 7. februārī, dosies uz ASV 7. flotes bāzi Jokosukā, lai iepazītos ar drošības situāciju reģionā. Tokijā viņš apmeklēs "Mitsui & Co" korporāciju un tiksies ar tās vadību. Savukārt ceturtdien, 8. februārī, Tokijā Kariņš tiksies ar Japānas ārlietu ministri Kamikavu, lai pārrunātu Latvijas un Japānas divpusējās attiecības.

Tajā pašā dienā Kariņš tiksies ar Japānas-Latvijas parlamentārās sadraudzības grupas vadītāju Nakasoni un Japānas Ārējās tirdzniecības veicināšanas organizācijas prezidentu Susumu Kataoka. Ārlietu ministrs piedalīsies arī Latvijas-Japānas uzņēmēju apaļā galda diskusijas atklāšanā.

Kariņš piektdien, 9. februārī, uzstāsies ar lekciju Tokijas Universitātē, tiksies ar ministru - galveno Ministru kabineta sekretāru Hajaši, "Marubeni" korporācijas vadību, kā arī Japānas lielā biznesa asociācijas vadību.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu