"Šai operācijai ir ļoti daudz bonusu." Liene Ušakova par intīmo plastiku (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova šogad nolēmusi savu ķermeni padarīt par pašu pilnību, ļaujot pārvērtībām sekot līdzi arī "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem. Viņa šogad apņēmusies atkārtoti veikt liposakciju un arī intīmās zonas plastikas operāciju.

Liene apņēmusies veikt atkārtotu intīmās plastikas operāciju. "Ir nepieciešama korekcija, tas arī viss, un tas nav tāpēc, ka tur būtu kaut kas nesmuks," stāsta Liene.

Izzinot tēmu par intīmo plastiku, Liene vēlas aiziet uz konsultāciju un izzināt, ko teiks ārsti.

"Esmu atvērta jebkāda veida manipulācijām, ja tas notiek no brīvas gribas un ja tas cilvēkam var uzlabot dzīves kvalitāti."

Viņa teic, ka iemesli, veicot intīmo plastiku, ir dažādi: "Šī procedūra uzlabo ne tikai seksuālās sajūtu gammas, bet arī intīmo vietu padara daudz formīgāku un pievilcīgāku.

Šai operācijai ir ļoti daudz bonusu. Izklausās smieklīgi, bet katram ir savi iemesli, kāpēc viņi to dara. Var kaut ko pielikt, var kaut ko atņemt, koriģēt, uzlabot savu seksuālo dzīvi, pašpārliecinātību," pastāsta Liene.

Turpinot sarunu ar draudzeni, viņa neslēpj, ka daudzas sievietes pēc šīs operācijas ir atzinušas, ka viņu seksuālā bauda ir uzlabojusies, taču tas neesot Lienes galvenais iemesls operācijas veikšanai.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Liene pēdējā pusgada laikā ir krietni mainījusies, par to viņa vairāk pastāstīja raidījumā "Sirdslietas".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu