Izmaiņas detektīvu sastāvā. Pie skatītājiem atgriežas šovs "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristaps Liepa

Jau 25. februārī pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un jaunām, košām maskām atgriežas grandiozākais minēšanas šovs "Balss maskā". Skatītājus šajā sezonā gaida 13 slavenības, kuru identitāte tiek rūpīgi turēta noslēpumā, kā arī 11 pavisam jaunas maskas – Lapsa, Sams, Princese, Slaims, Mutants, Sirds, Papagailis, Kokteilis, Bebrs, Burvis un Virtulis. Šova vadītāja lomā arī šosezon redzēsim aktieri Gintu Andžānu.

Divas maskas piedzīvos atgriešanos šovā – gada sākumā skatītājiem bija iespēja balsot par kādu no aizvadītajās sezonās redzēto masku, kuru viņi vēlētos šovā redzēt vēlreiz. Lielāko skatītāju atbalstu un atgriešanos šovā piedzīvos Fēnikss un Planēta. Detektīviem un skatītājiem būs jāmēģina atšķetināt, kas zem šīm maskām būs paslēpies šosezon.

Izmaiņas gaidāmas arī detektīvu sastāvā. Līdzās Baibai Sipeniecei-Gavarei, Samantai Tīnai un Jānim Krīvēnam jeb Krivenchy šosezon radošajai detektīvu komandai pievienosies Mārtiņš Spuris,

kurš savulaik bijis gan šova vadītājs, gan arī aizvadītajā sezonā slēpās zem Šaha karaļa maskas. "Kad biju šova vadītājs, varēju vērot visu notiekošo – detektīvus, maskas – no malas un ar zināmu atslābumu. Kad zem maskas biju pats, izjutu, cik patiesībā grūti ir noslēpt savu identitāti, maskējot ķermeņa kustības un balsi. Cik ārkārtīgi karsti ir zem maskas pēc uzstāšanās! Tagad, kad esmu detektīvs, centīšos šīs zināšanas likt lietā, un ceru, ka izdosies nolasīt, kurš vairāk aizelsies, kurš mazāk, kurš pieredzējis skatuves meistars, kurš profesionālis citā jomā. Skaidrs ir viens – zinot, kā gājis iepriekšējās sezonās, zem maskas var būt jebkurš," atklāj Mārtiņš Spuris.

Seko līdzi jaunajai šova "Balss maskā" sezonai jau no 25. februāra svētdienu vakaros plkst. 20.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu