VIDEO Spraiga dzērājšofera ķeršana Bauskas novadā beidzas ar sadauzītu likumsargu auto (2)

Apollo.lv
Papildināts 13:29, 6. februāris, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

2. februārī Bauskas pusē notikusi spraiga pakaļdzīšanās – ķerstot dzērājšoferi, negadījumā pamatīgi cietis Bauskas pašvaldības policijas busiņš, portālu TVNET informēja "Sadursme", kas apkopo aculiecinieku sniegto informāciju par dažādiem ceļu satiksmes negadījumiem.

Video redzams, ka no ceļa braucamās daļas nobraucis policijas busiņš, kas ir pamatīgi sadauzīts. Ievērojami tālāk no braucamās daļas pļavā atrodas automašīna, kas apgāzusies uz sāna.

Valsts policija portālam TVNET norāda, ka 2024. gada 2. februārī īsi pirms pulksten 15.00 Bauskas novadā, Gailīšu pagastā kāds 1986. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Volvo". Viņš pie stūres sēdies 1,86 promiļu lielā alkohola reibumā.

Bauskas novada Pašvaldības policija TVNET norāda, ka policisti aicināja transportlīdzekļa šoferi apstāties, bet viņš meties bēgt. Likumsargi sākuši pakaļdzīšanos ar trafarēto "Toyota" markas automašīnu.

"Volvo" vadītājs, veicot pagrieziena manevru ceļa līkumā, nespēja novaldīt spēkratu un pēc tam nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca elektrības stabam. Policijas vadītais busiņš arī nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās elektrības stabā.

Avārijā cieta divi cilvēki, kas saņēma medicīnisko palīdzību. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākts kriminālprocess, savukārt par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un nepakļaušanos policijas darbinieka prasībām sākts administratīvā pārkāpuma process.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu