"Apokalipse. Beigas visam." Medvedevs atkal "vārās" un draud NATO (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs.
Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs. Foto: Anton Veselov/Shutterstock

Krievijas Drošības padomes priekšsēdētājs Dmitrijs Medvedevs reaģējis uz NATO dalībvalstu līderu mudinājumiem gatavoties Krievijas agresijai – viņš draudējis ar pilnīgu alianses iznīcību, vēsta Ukrainas ziņu aģentūra "UNIAN".

Medvedevs platformā "Telegram" klārēja, ka Eiropas līderiem jābaidās no Krievijas raķetēm ar "īpašām kodolgalviņām" un "apokalipses". 

"Sunaks, Šolcs, Makrons, Norvēģijas, Somijas, Polijas, un citu NATO dalībvalstu līderi saka, ka vajadzētu gatavoties karam ar Krieviju. Ja, nedod Dievs, šāds karš patiešām sākas, tad tas nenotiks pēc "speciālās militārās operācijas" (kara Ukrainā) scenārija. Tas nenotiks ierakumos, un netiks lietota artilērija, bruņumašīnas, droni un citas tehnoloģijas," teica Medvedevs.

"Atbilde būs asimetriska. Savas valsts teritoriju aizsargāsim ar ballistiskajām un spārnotajām raķetēm ar īpašām galviņām. Tas ir iekļauts mūsu militārās doktrīnas dokumentos. Un tā ir apokalipse. Gals visam," klārēja politiķis.

Medvedevs arī teica, ka Rietumvalstu politiķiem "vajadzētu saviem balsotājiem teikt skarbo patiesību un neizturēties pret viņiem kā pret idiotiem".

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu