Labdarības akcijā smagi slimu bērnu rehabilitācijai saziedoti vairāk nekā 60 000 eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bērns pie ārsta. Ilustratīvs attēls.
Bērns pie ārsta. Ilustratīvs attēls. Foto: New Africa/Shutterstock

Atbalstot smagi slimu bērnu atlabšanu, Bērnu rehabilitācijas centra "Poga" un "Maxima Latvija" kopīgi organizētajā labdarības akcijā "Palīdzi brīnumiem notikt" saziedoti 60 468, 61 eiro no kuriem 20 468, 61 ziedoja iedzīvotāji, savukārt "Maxima Latvija" trīskāršoja ziedojumu, dāvinot vēl 40 000 eiro, aģentūru LETA informēja labdarības fonda "Ziedot.lv" komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Kampaņa "Palīdzi brīnumiem notikt" norisinājās no 2023.gada 24.novembra līdz šī gada 3.janvārim. Tās laikā bija iespēja ziedot īpaši izvietotās kastītes "Maxima" veikalos visā Latvijā, tā pat bija iespēja novirzīt savu "Paldies" lojalitātes karšu uzkrājumu, kā tika aicināts arī ziedot portālā "Ziedot.lv" un visos "Depozīta punkts" taromātos Latvijā.

"Ziedot.lv" fonda vadītāja Rūta Dimanta pateicas "Maxima" veikalu pircējiem un draugiem par atbalstu rehabilitācijas centra "Poga" mazajiem pacientiem. Viņa uzsver, ka bērniem ar kustību traucējumiem rehabilitācija ir ilgs un dārgs process, taču, pateicoties ziedojumiem, var nodrošināt bērniem modernu un mērķtiecīgu rehabilitācijas procesu, kopīgi rūpējoties par mazo "Pogas" pacientu lielākiem un drošākiem soļiem nākotnē.

"Maxima Latvija" korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris atzīst, ka Latvijas iedzīvotāju, īpašu bērnu atbalsts, ir bijis viens no "Maxima" stūrakmeņiem daudzu gadu garumā un šis gads nav izņēmums, kad tika lemts sniegt "Pogai" vēl papildus atbalstu, trīskāršojot ziedojuma summu.

"Zinām, ka katram "Pogas" pacientiem ir savs sapnis - vai tie būtu pirmie drošie soļi paša spēkiem, spēlēšanās ar vienaudžiem, vai patstāvīga maltīte, tāpēc esam īpaši priecīgi, ka ar šīs labdarības kampaņas palīdzību varam palīdzēt "Pogas" ģimenēm uzsākt ceļu pretī savam sapnim," saka Beseris.

Rehabilitācijas centrs "Poga" ir bezpeļņas fonds, ko 2015.gadā dibināja labdarības organizācija "Ziedot.lv". Fonda mērķis ir radīt izcilu vidi rehabilitācijai, ieviešot Latvijā jaunākās rehabilitācijas tehnoloģijas, kā arī būt pat atbalstu ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, un palīdzēt valstij rehabilitācijas nozares attīstībā. Centrs darbojas, pateicoties ziedojumiem un cilvēku atsaucībai.

"Poga" darbojas profesionāli speciālisti, inovatīvas rehabilitācijas metodes, multidisciplināra pieeja un mājīga vide. Centra mērķis ir radīt izcilu vidi rehabilitācijai un atvest uz Latviju jaunākās rehabilitācijas tehnoloģijas, būt pat atbalstu ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, un palīdzēt valstij rehabilitācijas nozares attīstībā. Centrs darbojas pateicoties ziedojumiem un cilvēku atsaucībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu