Gaisā virmo mīlestība. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 12. līdz 18. februārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: George Rudy/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no  12. līdz 18. februārim.

AUNS

Tu savā dziļākajā būtībā esi līderis, bet nekur jau nav teikts, ka līderim jādarbojas vienam. Tava veiksmes atslēga patlaban slēpjas spējā sapulcēt labu komandu. Tādu, ar kuru kopā neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Iespējams, jāsameklē senāki sadarbības partneri, kas jau pārbaudīti dažādās situācijās. Lai arī kādi plāni un norises - runā par peļņu un juridiskajiem aspektiem. Brīvdienās mīļuprāt rūpēsies par savējiem un rosīsies mājās. Sīkie saimniecības darbiņi sagādās prieku.

VĒRSIS

Esi uzmanīgs visā, kas sasitās ar finansēm: raugies, vai bankas kontā ienāk pareizā summa, vai darbu uzskaite precīza un apmaksājamie rēķini izrakstīti pareizi. Tāpat arī netērējies, ja gribas ko lielu un skaistu vai palutināt savējos. Nauda var aizplūst nemanot, bet gandarījuma nebūs. Ja profesionālajā jomā esi plānojis kalnus gāzt, tomēr izvērtē ieceres un pakonsultējies ar zinošiem cilvēkiem. Ja aprēķini rāda tīkamu ainu, tad – uz priekšu! Nedēļas nogalē ar prieku apmeklēsi kultūras vai mākslas pasākumus, kas izdaiļo dvēseli.

DVĪŅI

Tēlaini izsakoties: šaudīsies kā atspole. Čakli, enerģiski un rezultatīvi. Var pat rasties sajūta, ka dari vairākus darbus vienlaikus un vēl arī piedalies vairākās sapulcēs vienlaikus, kas, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, ir pilnīgi reāli. Kolēģi brīnīsies –kur tāda enerģija un kā vispār ar tādu pienākumu gūzmu var tikt galā?! Tev prātā precīzi plāni un viss iet no rokas. Pēc straujā skrējiena brīvdienās jāatpūšas, darot to, ko sirds vēlas. Satiecies ar draugiem, izbaudi ziemas priekus, aizej uz klubu izdejoties vai padziedāt karaoke.

VĒZIS

"Ir pilnīgi vienalga, ko citi par tevi domā, ja tu par viņiem nedomā vispār," esot teikusi modes ikona Koko Šanele. Šajā nedēļā nevajag palīdzēt visiem pēc kārtas, jo diez vai kāds steigs palīgā, ja vajadzēs tev. Nedomā par citiem, un neklausies, ko kāds domā vai nedomā par tevi. Profesionālajā jomā jānāk klajā ar jaunām idejām, jāparēķina un jādodas uz priekšu. Labs laiks arī lietišķu sadzīves jautājumu risināšanai. Brīvdienās vēlams mazliet tālāks izbrauciens – uz romantisku viesu namu, SPA kompleksu vai skatīt kādas tuvējās kaimiņzemes vēsturiskos objektus.

LAUVA

Tāds kā izvērtēšanas laiks – domāsi par ceļiem, ko esi gājis, un kas turpmāk ejami. Dažas idejas var būt visai utopiskas. Jo... vai gan Lauva var ko pasākt bez plaša vēriena?!... Patlaban grandioziem plāniem nav īstais laiks, var sanākt sakāmvārdā vēstītais:"„Kā vējš skrien, ka miets atduras." Nogaidi – lai ideju sēklas nobriest un tām rodas labvēlīga augsne. Iespējams, jāmeklē sadarbības partneri, kas jau kaut ko zina par tevis izvēlēto jomu. Nedēļas nogalē izdomā ko aizraujošu kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm prātā domas par nopietnu attiecību veidošanu.

JAUNAVA

Vajag ieviest kārtību! lems Jaunava un pārskatīs darbu sarakstu, savus un arī kolēģu pienākumus, un varbūt sasauks sanāksmi, kurā runās par pareizu darba organizāciju. Kādam tas var nepatikt, bet – kas tev! Zini taču darba un laika vērtību. Tava profesionālā reputācija ir nevainojama un, iespējams, saņemsi vilinošu piedāvājumu. Ja ko maini – detalizēti izrunā atalgojuma jautājumus. Brīvajā laikā parūpējies par saviem mīļajiem, uzaicini pusdienās tuvākus un tālākus radus. Apspriežamas dzimtas lietas. Brīvajiem ļaudīm prieku sagādās neliela bohēma.

SVARI

Dienas kā šūpolītes – augšup un lejup. Darba lietās būsi iekšā ar sirdi un dvēseli, un uzņemsies atbildību arī tad, ja tas īsti nav tavā kompetencē vai pārraudzības lauciņā. Labam būt ir labi, bet... ne pārāk. Kāds uz tavas labestības un apzinīguma rēķina var mēģināt paslinkot. Ir vērts pievērsties jauniem projektiem vai meklēt jaunu, interesantāku un labāk atalgotu darbu. Brīvajā laikā pirmajā vietā sirdslietas – daudz emociju, daudz mīlestības, bet brīvajiem ļaudīm aizraujoši piedzīvojumi. Tādi, par kuriem mēdz teikt: taureņi vēderā.

SKORPIONS

Esi precīzs un uzmanīgs. Ir riski, ka paslīd garām kāds sīkums, kas vēlāk var izrādīties būtisks. Kļūdu labojums paņems vairāk laika, nekā modrība jau pašā sākumā. Ja veido jaunu sadarbību, tad pirmajā vietā noteikti ir juridiskie aspekti – nepaļaujies uz godavārdu. Ne tāpēc, ka darīšana ar žuļiku. Vienkārši Temīdai patīk lietu kārtība. Daudz uzmanības paņems privātā dzīve. Brīvdienās tuvinieki gribēs pasākt kaut ko kopā un faktiski būs jau izlēmuši tavā vietā. Piekrīti viņu iecerēm, būs lustīgi. Ja patlaban esi viens, tad dzīve var uzdāvāt liktenīgu tikšanos.

STRĒLNIEKS

Ierastajā spēles laukumā kļuvis par šauru. Būsi noskaņots realizēt lielus plānus – darbā, biznesā, dzīvē. Kādam sekmīga sadarbība var izveidoties ar ārzemēm, kādam komandējums, kādam nozīmīga konference. Bet kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas. Tikai esi modrs, ja pēkšņi pienāk elektroniska vēsts no kāda aizjūras prinča vai princeses – tā gan būs krāpšana. Nedēļas nogalē ieplāno nelielu ceļojumu, uzaicini mīļoto cilvēku, sarīko romantisku pasākumu. Ja ir ģimene, tad arīdzan dodieties kaut kur visi kopā jautrā kompānijā.

MEŽĀZIS

Noderēs prasme saskatīt izdevīgumu. Iespējami jauni piedāvājumi un jaunas iespējas, bet jābūt modram – uzreiz apspried darbu apjomu un finanses. Kā mēdz teikt: katram "peles klikšķim" ir sava cena, tāpat arī katrai idejai, zināšanām un profesionālajai reputācijai. Patlaban ir labs laiks, lai tu sevi parādītu un palielinātu ienākumus. Ja ar tiem esi apmierināts, tad nedēļas nogalē vai doties iepirkties un ieplānot kādus lielākus pirkumus mājas saimniecībai. Brīvajiem ļaudīm jāpadomā – ko vēlies privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Veiksmes dieviete Fortūna rādīs labvēlīgu vaigu. Vari ieplānot svarīgus darbus, sākt jaunus projektus, runāt par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Jāstrādā būs daudz un no sirds, taču rezultāts priecēs. Kāds varbūt saņems jaunu darba vai sadarbības piedāvājumu. Ja pēkšņi rodas sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad ieskaties kursu un semināru piedāvājumā. Īpaša uzmanība pievēršama mācībām tehnoloģiju jomā. Brīvdienās svarīga privātā dzīve. Iespējams, ar mīļoto cilvēku izrunājami svarīgi jautājumi, savukārt brīvajiem ļaudīm sirdi sasildīs mīlestība.

ZIVIS

Šajā nedēļā daudz kas atkarīgs no idejām: ko spēsi izdomāt un piedāvāt profesionālajā vidē. Tikai atceries, ka tavi priekšlikumi un koncepcijas kaut ko maksā – neatdod idejas tāpat vien, par baltu velti. Varbūt kāda no tām ir zelta vērtē un jau drīz palīdzēs papildināt bankas kontu. Lemjot svarīgus jautājumus, neko nedrīkst sasteigt, ir rūpīgi jāizvērtē visi par un pret. Vari pakonsultēties ar mājiniekiem, viņi zinās noderīgus ieteikumus. Nedēļas nogalē sirdī romantiskas noskaņas. Ļaujies tām un baudi dzīves jaukos brīžus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu