Iepazīsties ar pašmāju jaunā attiecību šova "Mīlas nometne" pāriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

Jaunais attiecību šovs "Mīlas nometne" aicinās pārus restartēt savas attiecības un ar dažādiem pārbaudījumiem piešķilt tām dzirksteli. Laiks iepazīties ar pirmajiem dalībniekiem, kuri gatavi atrast ceļu viens pie otra elpu aizraujošajā Gruzijā!

Attiecību šova sākumā uz Gruziju dosies pieci savā starpā nepazīstami pāri ar atšķirīgām problēmām, dzīves skatījumu un uzskatiem.

Ivars un Antra – pāris, kurš nelielā lauku pilsētiņā nesteidzīgi svin dzīvi. Paši bez jebkādiem pārmetumiem atzīst, ka ir mazliet traki un, pārbaudot sevi labprāt izmēģina visu jauno. Antrai ikdienas skrējienā un kopā būšanā pietrūkst uzmanības un rūpju no Ivara puses. Attiecībās jau ir pavadīti astoņi gadi, taču bildinājums vēl nav saņemts. Pāris sapņo apprecēties Gruzijā. Vai tā ir tikai sagadīšanās vai pāra laimīgā loze, beidzot savu mīlestību apliecināt arī oficiāli?

Ivars un Antra
Ivars un Antra Foto: Mārtiņš Golbergs

Ronalds un Laima – smaidīgi un vienmēr pozitīvi raugās uz dzīves liktajiem šķēršļiem un notikumiem, taču Laima uzskata, ka viņu attiecībās ir nepieciešams restarts, jo četri bērni un ikdienas rūpes ir apslāpējušas kaisles dzirksteli. Lai arī Ronalds ir pārliecināts par abu saskaņu un kopējo nākotni, Laima atklāti atzīst, ka viņai piezogas bailes pazaudēt savu vīru, pazaudēt vienam otru.

Ronalds un Laima
Ronalds un Laima Foto: Mārtiņš Golbergs

Evita un Aigars viens otru atrada kameru priekšā, piedaloties šovā "Lauku sēta", un laulības ostā iestūrēja, piedaloties realitātes šovā "Ģimene burkā". Laulības viļņos abi plūst jau trīs gadus, taču romantikas dzirkstele vēl kvēlo. Ekspertiem gan šķiet, ka tā ir tikai maska, kas pasargā no patiesās realitātes. Evita nevar pieņemt, ka vīrs darba dēļ pavada daudz laika prom no mājām, līdz ar to attiecībās ir greizsirdība un neuzticēšanās. Vai viņiem izdosies atklāt otram savas īstās jūtas?

Evita un Aigars
Evita un Aigars Foto: Mārtiņš Golbergs

Līva un Mārtiņš – no problēmām slēpjas, spēlējot galda spēles. Kopā ir jau desmit gadus, taču vēl nav precējušies. Līva apzinās, ka viņas un Mārtiņa attiecību lielākā problēma ir komunikācija. Strīdu situācijās viņi nespēj atrast kompromisu un izdiskutēt konfliktu mierīgi. Pāris pirms kāda laika zaudēja bērniņu, tāpēc vienā no šova nedēļām mīlas eksperts Arturs Šulcs novada viņiem rituālu, kas palīdzēs atbrīvoties no sāpēm. Vai viņi spēs nolikt malā galda spēles un atklāti izrunāties?

Līva un Mārtiņš
Līva un Mārtiņš Foto: Mārtiņš Golbergs

Tīna un Enija – vienīgais viendzimuma pāris šovā, taču jau pirmajā dienā pārējiem dalībniekiem un ekspertiem radīsies jautājums: vai jūtas ir patiesas? Tīna pēc sāpīgas šķiršanās no puiša mierinājumu atrada Enijā. Meitenes kopā ir jau četrus mēnešus, taču apkārtējie abu attiecības uztver nenopietni. Piedaloties šovā, viņas vēlas iegūt aizraujošu piedzīvojumu pieredzi, jo no dzīves jāņem maksimums. Lai nometnē piešautu asumiņu, dāmas līdzi ir paņēmušas rokudzelžus. Ko par to teiks Tīnas vecāki, Ronalds un Laima, kuri arī piedalās "Mīlas nometnē"?

Tīna un Enija
Tīna un Enija Foto: Mārtiņš Golbergs

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šovu vadīs Aina Poiša.

Jauno attiecību šovu "Mīlas nometne" skaties katru piektdienu no 9. februāra plkst. 20.50, kanālā 360TV un jebkurā sev ērtā laikā izklaides platformā Tet TV+!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu