"Pidžama kā man!" Sociālo tīklu lietotājus sajūsmina Lidijas kundze ar saviem komentāriem par "Supernovu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

10. februāra vakarā Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursā "Supernova" noskaidrojās, ka ceļazīmi uz Eirovīziju iegūst mūziķis Dons (īstajā vārdā Arturs Šingirejs) ar dziesmu "Hollow". Tomēr sociālo tīklu uzmanību piesaistīja ne vien paši mākslinieki, bet arī kādas kundzes komentāri par tiem.

Latvijas Televīzijas jauniešu platforma "16+" vietnē "TikTok" dalījās ar vairākiem video, kuros kāda kundze vārdā Lidija pauda savu viedokli par katru no dalībnieku priekšnesumiem.

Atsevišķus komentārus pamanīja arī mūziķis Lauris Reiniks, daloties ar tiem vietnē "Twitter" jeb "X". 

Dona priekšnesumu Lidijas kundze komentēja šādi: "Es, redz, nesaprotu, par ko viņš tur pārdzīvo! Nesaprotu, kas viņam nabagam tur notika. Viņš kādam zvana droši vien, "halo, halo, halo". Viņam šoreiz apģērbs normāls! Es domāju, ka dziesma laba, bet ne priekš Eirovīzijas."

Visai amizanti kundze izteicās par Katrīnas Gupalo priekšnesumu.

"Ak jēziņ! Viņai pidžama tāda kā man! Un tā bante, ai, ai, ai... Kā patiktu bērniņiem bērnudārzā tā dziesmiņa. Tad, kad viņa dziedāja, es praktiski iesnaudos. Tās pārējās meitenes varētu sabaidīt bērniņus mazus. Un vēl viens briesmonis izskrēja, tas laikam tas kaķītis," komentēja sieviete. 

Arī par citiem priekšnesumiem izteicās savā ierastajā manierē, tā, piemēram, sakot, ka izpildītājs ECTO viņu kaitina, bet māksliniecei "Avéi" ar balsi esot "tā čābīgi". Pilno "Lidijas Vīzijas" epizodi iespējams noskatīties šeit.

@ltv_16plus Cik viegli ir nokaitināt Lidijas kundzi? 🙈 #lidijasvīzija #supernova #16plus ♬ original sound - LTV_16plus

Komentāri pamatīgi uzjautrināja sociālo tīklu lietotājus, līdzīgi kā Lauris Reiniks, arī citi rakstīja, ka ikviens varētu piekrist Lidijas kundzes viedoklim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu