Cilvēkus sajūsmina video, kurā satura veidotājs Rīgas ielu bedrēs spēlē golfu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Satura veidotājs un golfa entuziasts Ingus Rutulis sociālajos tīklos dalījies ar video, kurš pamatīgi uzjautrinājis viņa sekotājus un ikvienu rīdzinieku.

Savās platformās Rutulis parādīja, kā Rīgas ielās ar golfa nūju un bumbiņu spēlē golfu.

"Kamēr golfa laukumi uz ziemas sezonu ciet, pieejam lietai radoši. Paldies Rīgas pašvaldībai, ka ir tādas vietas, kur iespējams uzspēlēt!" rakstīja satura veidotājs, liekot noprast, ka turpmāk sekos līdzīgi video no galvaspilsētas ielām.

@ingus_r

Kamēr laukumi uz ziemas sezonu ciet, pieejam lietai radoši. Paldies Rīgas pašvaldībai, ka ir tādas vietas kur iespējams uzspēlēt. 👏🏌️‍♂️

♬ original sound - tay

Komentāros Rutulis jokoja, ka viņam ir ideja uztaisīt turnīru "Zemitānos". "Tur divi 18 bedrīšu laukumi 100 metru rādiusā."

"Tā jau tikai ziņās saka, ka par parastajiem cilvēkiem neviens nedomā. Kad vēl visiem golfs ir bijis tik pieejams kā tagad?" rakstīja vīrietis.

Vēl viņš iesmēja, ka ekipējumam sākumā varot izmantot oļus no Jūrmalas un koka nūju no pagalma, vai arī saņemt ekipējumu katru rītu zupas virtuvēs. 

Video nekavējoties izpelnījās lielu sociālo tīklu lietotāju sajūsmu, vietnē "TikTok" kadriem saņemot teju 45 tūkstošus skatījumu.

"Haha, izcili! Ziņoju, ka arī Valmierā ir draudzīgi ceļi golfam!", "Paldies mūsu valdībai par šādu dāvanu!", "Ar nepacietību gaidu nākamās bedrītes!", "Ar humoru viss kārtībā!", "Cik jauki no mūsu pašvaldības, noteikti jāizmēģina..." bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu