Amputēts deguns un pirksti. Vīrietis, kurš labprātīgi veicis radikālas ķermeņa pārmaiņas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "X"/ The Black Alien Project

Entonijs Lofredo jeb, kā viņš pats sevi dēvē, - “melnais citplanētietis”, kurš pēdējos gadus ir pavadījis, savam ķermenim veicot ekstrēmas pārmaiņas, paskaidroja, kāpēc šādi rīkojies.

Lofredo ir populārs visā pasaulē, pateicoties ekstrēmajām izmaiņām, ko viņš veicis savā ķermenī. Francūzis līdz šim ir amputējis degunu, ausis, augšlūpu un divus pirkstus, kā arī licis tetovēt acu ābolus. Ja ar to nepietiek, viņa āda ir gandrīz pilnībā klāta ar melnu tinti un tetovējumiem, zobi novīlēti un mēle ir sašķelta uz pusēm.

Par Lofredo ir izveidota arī dokumentālā filma “Es pārveidoju sevi par citplanētieti” (“I Transformed Myself Into An Alien”), kurā viņš atzina, ka kopš pārvērtībām saskāries ar ikdienas problēmām.

Tā, piemēram, viņu nevēlas automašīnās uzņemt taksisti, viņš netiek ielaists restorānos un viņam izskata dēļ ir grūti atrast darbu.

Lofredo paskaidroja, ka deguna, ausu un pirkstu amputācijas nav klasificējis kā sevis izkropļošanu, bet gan “sevis kā personas evolūciju un estētisku uzlabojumu”. Dokumentālajā filmā viņš skaidroja, ka ir veicis tikai 46% no vēlamajiem uzlabojumiem, piebilstot, ka gribētu amputēt arī kāju.

Iepriekš intervijās Lofredo norādīja, ka ir “laimīgs, bet ne pareizajā ķermenī”.

Pēdējo nedēļu laikā gan vīrietis ir izdzēsis savu “Instagram” kontu, paziņojot par sava transformācijas projekta izbeigšanu. Viņš apstiprināja, ka iemesls, kādēļ izlēmis likt mierā “melno citplanētieti”, esot tāpēc, ka viņš sācis romantiskas attiecības.

Neskatoties uz šo paziņojumu, viņš tāpat turpinājis publicēt vairākus videoklipus vietnē “Twitter” jeb “X”, kurā redzams, ka turpina veikt izmaiņas savam ķermenim, kā arī pozē ar jauno draudzeni.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu