"Slimība satuvina ģimenes." Princis Harijs par Čārlza diagnozi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs.
Princis Harijs. Foto: TOLGA AKMEN / AFP

Princis Harijs ASV televīzijai sacījis, ka brīdī, kad uzzināja, ka karalim Čārlzam ir diagnosticēts vēzis, pēc iespējas ātrāk "ielēcis lidmašīnā", vēsta raidsabiedrība BBC.

Intervijā telekanālam ABC News princis Harijs sacīja, ka ir "pateicīgs" par laiku kopā ar tēvu viņu īsajā tikšanās reizē Londonā.

Viņš arī piekrita apgalvojumam, ka šī iemesla dēļ ģimene varētu satuvināties. "Jebkura slimība satuvina ģimenes," viņš teica.

Viņš norādīja, ka darīs visu, lai satiktu savu ģimeni, cik vien iespējams. "Es mīlu savu ģimeni," viņš sacīja.

Čārlzs vēsta, ka jūtas labi, sākot ārstēšanu, un "turpinās veikt pienākumus un oficiālu dokumentu kārtošanu kā parasti".

Pils paziņojumā nav norādīts, kur karalim Čārlzam ir audzējs. Iepriekš diagnosticētā prostatas hipertrofija ir labdabīga.

Janvāra beigās vēstīts, ka Lielbritānijas karalis Čārlzs III pēc trīs dienām slimnīcā devies turpināt veseļošanos mājas apstākļos. Hospitalizācijas iemesls – jāārstē palielināts priekšdziedzeris.

75 gadus vecajam Čārlzam III bija diagnosticēta palielināta prostata, "tāpat kā tūkstošiem vīriešu katru gadu", skaidrots Bakingemas pils ziņojumā. Tagad karalis uz laiku atturēsies no publiskas uzstāšanās, lai atveseļotos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu