Bļugers un Vankūveras "Canucks" piekāpjas "Jets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers.
Teodors Bļugers. Foto: USA Today Sports/Reuters/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda 17. februārī Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē piedzīvoja zaudējumu pēc trīs uzvarām pēc kārtas.

"Canucks" savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:0, 2:2, 0:2) atzina Vinipegas "Jets" pārākumu.

Bļugers uz ledus bija 15 minūtes un 18 sekundes, no kurām nepilnas trīs minūtes spēlēja mazākumā. Viņš atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa vārtiem, trīs spēka paņēmieniem, uzvarēja sešos no 11 iemetieniem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Otrās trešdaļas ievadā pēc spēlētām 19 sekundēm mājiniekus vadībā izvirzīja Noa Jūlsens, uz ko viesi atbildēja ar diviem vārtiem vairākumā, precīziem esot Gabrielam Vilardi un Šonam Monahanam, un pārņēma vadību ar 2:1.

Nedaudz vairāk kā piecas minūtes līdz otrā perioda beigām "Canucks" rindās ar precīzu metienu izcēlās Tailers Majerss, panākot neizšķirtu 2:2. Noslēdzošajā trešdaļā "Jets" rindās vārtus guva Vilardi un Marks Šaiflī, nokārtojot viesiem trešo uzvaru pēc kārtas.

"Canucks" vārtus sargāja Tečers Demko, kurš tika galā ar 24 metieniem, bet otrā laukuma galā Konors Helebiks atvairīja 35 ripas.

Vankūveras vienība ar 80 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, apsteidzot tuvāko sekotāju Dalasas "Stars" par pieciem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu