Ražīga nedēļa. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 19. līdz 25. februārim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: WildMedia/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 19. līdz 25. februārim.

AUNS

Daudz enerģijas un tik daudz ko gribas izdarīt. Šī nedēļa iedvesmos ar radošām idejām. Kāds varbūt tās kritizēs, bet daudz neklausies, tev prāts kā bulta un arī intuīcija darbosies labi. Pēkšņi var parādīties jaunas peļņas iespējas. Tikai ar lēmumiem gan nesteidzies, jo var gadīties: kā vējš skrien, kā miets atduras. Vajadzētu padomāt arī par mācībām, un profesionālo iemaņu uzlabošanu. Nedēļas nogale ļoti piemērota, lai tiktos ar domubiedriem un pavadītu laiku saturīgās sarunās. Brīvajiem cilvēkiem iespējama romantiska tikšanās.

VĒRSIS

Gribētos, lai viss notiek ātri, vēlams tūlīt un varbūt jau vakar. Steiga šoreiz būs nevietā, jo tad kaut kas var noiet pavisam greizi. Galvenais – rīkojies, kā esi pieradis: lēnītēm un pārdomāti. Un nesatraucies, ja kāds tavu domu lidojumu nesaprot, ir skeptisks vai pat mēģina iebāzt sprunguļus riteņos. Tu esi profesionālis, kas zina, ko dara. Jau vistuvākajā laikā izdosies piepildīt ieceres, par ko sen esi domājis un sapņojis. Nedēļas nogalē esi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku, būs izpratne un atbalsts. Savējo sajūta sirdi pilda ar mīļumu.

DVĪŅI

Sekmes lietišķos jautājumos. Ja iepriekš esi atlicis kādas svarīgas sarunas iestādēs vai bankās, tad tagad ir īstais laiks, lai tās risinātu. Darbā ies karsti, virmos diskusijas un kaislības. Necenties par katru cenu pierādīt sava viedokļa pareizību, jo strīdēšanās nebūs konstruktīva. Un tik un tā galarezultātā bankas īsziņas vēstīs par tīkamu stāvokli kontā. Varēsi nedēļas nogalē palutināt sevi ar ko gadu vai skaistu, vai atpūsties kādā viesu namā. Sirsnīgas emocijas un optimismu sniegs saziņa ar draugiem. Ja sirds brīva, iespējami intriģējoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Darbā vai biznesā nemierīgs periods un situācijas, ko grūti ietekmēt. Iespējama pēkšņa vilšanās kādā no kolēģiem un arī tikpat pēkšņa atklāsme, ka līdzās ir daudz krietnu cilvēku. Sliņķiem un nevīžām pasaki, ko par viņiem domā, bet – ne vairāk. Nevajag mēģināt kādu pārtaisīt. Labs laiks prezentācijām un atbalstītāju meklējumiem. Nedēļas nogalē, kā parasti, rūpes par ģimeni. Brīvajiem ļaudīm vajadzētu padomātu par stabilu attiecību veidošanu. Iespējas satikt savu īsto cilvēku. Mīlestības piepildītas dienas, un gaisā virmo pavasara sajūta.

LAUVA

Ja pienācis īstais laiks, tad ideja vairs nevar palikt tikai idejas līmenī – ir jārīkojas. Sapņi mēdz piepildīties. Ja esi kopā ar īstajiem cilvēkiem. Vienīgi nedrīkst rīkoties uz emociju pamata, bet viss rūpīgi jāaprēķina. Kādam var veidoties izdevīga sadarbība ar ārzemēm, kādam rasties iespējas apgūt ko jaunu, kas noderēs peļņai nākotnē. Ja tev ir otrā pusīte, tad pavadiet pēc iespējas vairāk laika kopā. Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, kurš saprot un atbalsta. Brīvajā laikā derētu kaut kur aizbraukt, izkustēties, lai mājās nesākas „rīvēšanās” par sadzīves sīkumiem.

JAUNAVA

"Ja gribi tikt uz augšu, tad ķeries pie arkla balsta," vēsta tautas sakāmvārds un uz to divreiz nebūsi mudināms. Būsi nolēmis iekarot profesionālās virsotnes un attiecīgi rīkosies. Varbūt ne visi kolēģi vai darījumu partneri piekritīs tavām iecerēm un ierosinājumiem. Tas var radīt spriedzes situācijas, bet meklē kompromisu, jo komandā darbi ātrāk iet uz priekšu. No kopīga darba katram būs savs labums. Svarīga arī privātā dzīve – kādam kaislības, kādam sīki strīdiņi. Bet ar ātru salabšanu. Brīvos brīžus velti mājas darbiem.

SVARI

Šai nedēļai raksturīga aizrautība. Profesionālajā jomā radīsies jaunas idejas, kuru realizācijai nodosies ar sirdi un dvēseli. Ja par kādu lietu sirds deg, tad pasaule sadodas rokās, lai viss izdotos. Tavu veikumu novērtēs, un šobrīd liktie pamati var pavērt ceļu uz karjeru nākotnē. Daudzās situācijās palīdzēs intuīcija. Nedēļas nogalē draugi vai paziņas aicina iesaistīties pasākumos, bet apdomā vai ir vērts – tikai lieki iztērēsi laiku un enerģiju. Drīzāk - piemērots laiks, lai veiktu kādus pārkārtojumus mājās un izdaiļotu interjeru.

SKORPIONS

Pārliecība par savu varēšanu ir laba lieta un iepriekšējā pieredze arī, bet neesi lepns - ja arī šķiet, ka visu zini, profesionālo iemaņu atsvaidzināšana nenāks par skādi. Darbā vai biznesā iespējama kavēšanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Noskaiti līdz desmit un nepārdzīvo, tāpat jau viss atrisināsies un darbi tiks paveikti. Jāsargās no stresa, kas nav tas labākais palīgs. Vairāk uzmanības pievērs privātajai dzīvei. Interesanti notikumi iespējami sirdslietās – kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Ģimenes cilvēkiem daudz darīšanu ar savējiem.

STRĒLNIEKS

Profesionālā joma prasīs daudz enerģijas. Iespējams, nāksies risināt problēmas ar darījumu partneriem vai kolēģiem. Ja gadās sarežģītas un strīdīgas situācijas, saglabā mieru. Var rasties vēlme pateikt visiem visu... un... par vēl vairāk, taču tu jau zini, ka: runāšana sudrabs, klusēšana - zelts. Ja tev ir ģimene, tad rūpīgi jāplāno laiks: citādi mājinieki pārmetīs, ka pārāk maz to velti savējiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ievieš korekcijas ierastajā dienu ritmā. Brīvdienās sarīko ar savējiem kādas kustīgs, sportiskas aktivitātes.

MEŽĀZIS

Pret darba un dzīves pienākumiem izturēsies ar lielu atbildību, un tas atmaksāsies gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Visās situācijās saglabā mieru un apdomību. Ja kāds kolēģis taujā padomu, tad esi pacietīgs un izskaidro kaut divas vai trīs reizes. Kā mēdz teikt: dots devējam atdodas un kādā reizē arī tev noderēs viedoklis no malas. Šajā nedēļā vari iegūt gan jaunus draugus, gan darījuma partnerus. Nedēļas nogalē ieplāno reformas mājas dzīvē: vari iegādāties interjera priekšmetus, nomainīt aizkarus, pārklājus. Tuvojoties pavasarim, vajag jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā jauni plāni un idejas, kas var palielināt ienākumus. Nekavējies, bet ķeries „vērsim pie ragiem”! Pastāv iespējas atrast domubiedrus projektu realizācijai. Viss ies no rokas, vienīgi īpaši precīzs esi, ja darīšanas ar ārzemēm, starptautiskiem projektiem. Nedēļas nogalē mazliet tā kā uz niķiem, mazliet tā kā uz kašķi velk... Ja darba nedēļā esi daudz strādājis, tad atpūta noteikti godam nopelnīta. Vajag izvēdināt galvu, darīt to, kas sagādā prieku vai vispār nedarīt neko – izgulēties, palasīt, noskatīties tīmeklī kādu koncertu vai filmu.

ZIVIS

Lieliski izpratīsi cilvēku apslēpto dabu, nolūkus un rīcības motīvus. Tas palīdzēs arī izvairīties no iespējamiem sarežģījumiem. Kopumā nedēļa ražīga – jāstrādā daudz un atbildīgi. Iespējams, ka darba pienākumos parādīsies kas jauns. Ja pietrūkst kādu iemaņu, tad meklē informāciju tīmeklī vai piesakies tiešsaistes kursos. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām. Daudz netērējies un sargi bankas datus. Nedēļa nogali vadi rāmi: mazliet romantikas, mazliet bohēmas, intelektuālas sarunas ar līdzīgi domājošiem. Daudz pozitīvisma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu