Pirmo reizi Latvijā uzstāsies dziesmas "Barbie Girl" radītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Giada Papini Rampelotto/EuropaNewswire/picture alliance / Giada Papini Rampelotto/EuropaNe/Scanpix

16. maijā "Arēnā Rīga" gada "karstākās" ballītes ietvaros pirmo reizi Latvijā uzstāsies populārā grupa "AQUA", kuras hits "Barbie Girl" turpina pārspēt popularitātes rekordus. Mūzikas maratonā uzstāsies arī 90. gadu megazvaigznes – grupa "2 Unlimited" un Dženija no "Ace of Base".

16. maijā "Arēna Rīga" kļūs centru melodijām, kuras līdz pat šai dienai turpina valdīt uz deju grīdām visā pasaulē. Tiek sagaidīts gada aizraujošākais notikums – "Eurodance Party". Vakara galvenais notikums būs dāņu popgrupas "AQUA" ("Barbie Girl", "Doctor Jones", "Roses Are Red", "Lollipop (Candyman)") pirmā uzstāšanās Latvijā.

Stafeti pārņems holandiešu grupa "2Unlimited" un "Ace of Base" neaizmirstamie hiti, kurus izpildīs soliste Dženija.

Grupa "AQUA" ir pārdevusi 38 miljonus albumu kopiju, 7 miljonus singlu un neapšaubāmi atrodas pasaules deju mūzikas olimpā.

AQUA turpina ne tikai aktīvu turneju, bet arī iepriecina miljoniem fanu ar jaunām dziesmām un kompozīcijām. Grupa ir nominēta trīs "Grammy" balvām par mūzikas darbiem kopā ar Nikiju Mināžu un "Ice Spice". Grupa aizvien turpina savu ceļu mūzikā, liekot dejot miljoniem cilvēku. 

16. maijā "Eurodance Party" "Arēnā Rīga" gaidāms īsts megapopulāru grupu "zvaigžņu lietus". Īpaša skaņas un gaismas tehnika un specefekti palīdzēs iegūt pozitīvas enerģijas lādiņu un piedzīvot īstu svētku atmosfēru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu