Trīs Zodiaka zīmes, kuras pakļautas toksiskām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kas bieži paliek toksiskās attiecībās dažādu iemeslu dēļ. Viens no iemesliem ir bailes no pārmaiņām, viņi teju vienmēr cer salabot šķietami nesalabojamo. 

Vēzis

Vēži ir pazīstami ar savu dziļo emocionālo saikni un nepieciešamību pēc drošības. Viņu dabiskā tieksme rūpēties un aizsargāt bieži vien liek viņiem attaisnot partnera negatīvo uzvedību, cerot, ka mīlestība pārvarēs visus šķēršļus. Bailes zaudēt mājas un ģimenes drošību var būt spēcīgākas par vēlmi pēc personīgās laimes.

Svari

Svari tiecas pēc harmonijas un par katru cenu izvairās no konfliktiem, kas var likt viņiem palikt neveselīgās attiecībās, lai izvairītos no sabrukuma radītiem satricinājumiem. Viņu vēlme uzturēt attiecības un bailes no vientulības bieži vien ir spēcīgākas par vajadzību pēc emocionālās labklājības. Svari cer, ka ar savu laipnību un sapratni viņi var mainīt savu partneri.

Zivis

Zivis ir ārkārtīgi empātiskas un mēdz nest upurus mīļoto dēļ, bieži vien uz savas labklājības rēķina. Viņu iztēle var likt idealizēt partneri vai attiecības, ignorējot brīdinājuma zīmes. Bailes stāties pretī realitātei un zaudēt partneri, kuru viņi uzskata par dvēseles radinieku, liek viņiem palikt toksiskās attiecībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu