Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Vīrs naktī pamodināja, lai nodarbotos ar seksu. Kas tā dara?" Medmāsas "seksa dienasgrāmata"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dan Kosmayer/ Shutterstock

Amerikā populāra iknedēļas "CUT" rubrika "Seksa dienasgrāmatas" (Sex Diaries) vēsta par dažādu cilvēku seksuālo rutīnu un dzīvesstilu nedēļas garumā. Šoreiz savu stāstu dienasgrāmatai uztic 38 gadus veca ņujorkiete, medmāsa, kurai būs jāgatavojas karstam seksa vakaram...

"Ir seši no rīta, un es pamostos ar stiprām galvassāpēm. Nespēju noticēt, ka gulēju drēbēs – garos ādas svārkos un kokvilnas džemperī, kas nu ir cieši satinušies ap manu ķermeni un es jūtos pretīgi. Vakarā pēc trīs nedēļu ilgas prombūtnes atgriežas mans vīrs un pieprasīs "seksa maratonu". Tā tas notiek vienmēr. Kāpēc es vakar vakarā tik daudz dzēru?

7:00 Tieši šajā laikā mani četrus gadus vecie dvīņi atver guļamistabas durvis un saka, ka vēlas vafeles. Es viņiem saku: "Protams, mīļumiņi!"

7:30 Pajautāju bērniem, kā vakar gājis ar aukli. Viens saka, ka labi, bet esot raudājis pēc manis. Ak, mammas vaina. Tomēr pagājusī nakts bija ļoti jautra. Vīrs ir bijis trīs nedēļas prom, un vakar es devos izklaidēties, jo mans draugs svinēja šķiršanos. Mēs visi ļoti piedzērāmies.

9:00 Aizvedu savus dēlus uz skolu un eju dušā. Man ir slikta dūša, bet, tā kā vīrs šovakar būs mājās, nolemju labāk noskūt kājas. Viņš bieži ceļo un, kad atgriežas, vienmēr vēlas nodarboties ar seksu. 

13:00 Esmu tik nogurusi, bet jāķeras pie darba. Strādāju nepilna laika medmāsas darbu privātpraksē, turklāt šodien man dažas stundas vēl jāaizstāj kolēģe. 

15:00 Darbā. Joprojām jūtos kā miskaste. Esmu stresā, jo vīrs atgriezīsies, bet māja ir nekārtīga un nav pat pārtikas. Bet man visam nav laika. 

18:00 Beidzu darbu. Braucu pēc bērniem. Esmu nāvīgi piekususi. Vīrs raksta, ka viņa lidojums kavējas, un tas nozīmē, ka es būšu jau aizmigusi, kad viņš atgriezīsies mājās.

20:00 Bērni guļ, un es tūlīt atslēgšos.

OTRĀ DIENA

7:00 Esmu nokaitināta. Vīrs pārnāca mājās nakts vidū, pamodināja mani, lai nodarbotos ar seksu. Kas tā dara? Pēc tam nevarēju aizmigt. Tagad viņš guļ, un es gatavoju vafeles.

9:00 Vīrs ved zēnus uz skolu. Viņš ir lielisks tētis, un es viņu mīlu. Bet mani joprojām kaitina pagājušās nakts notikumi. Tas notiek vienmēr, kad viņš atgriežas no ceļojuma, un šis sekss man ir par daudz. Godīgi sakot, tas atņem man prieku.

10:00 Vīrs atgriežas ar siltām bulciņām no maizes ceptuves. Sākam skūpstīties. Ejam uz guļamistabu. Viņš vēlas mani orāli apmierināt. Viņš tajā ir ļoti labs, bet zinu, ja "beigšu" šādi, baudas no pēcākā vaginālā seksa nebūs, tāpēc velku viņu uz augšu un norādu, ka vēlos seksu. Beidzām abi - tas ir jauki!

15:00 Lielāko dienas daļu pavadu, uzkopjot dzīvokli un klausoties mūziku. Mēs dalām lielāko daļu pienākumu, kad viņš ir mājās. Bet nedomāju, ka viņš saprot, cik daudz darba man paliek, kad viņš ir prom.

17:00 Aizvedām zēnus apēst picu.

21:00 Mēs ar vīru skatāmies filmu Netflix. Viņš sāk mani skūpstīt. Mani vairāk interesē filma, bet galu galā es uzkāpju viņam virsū jātnieces pozā. Viņš beidz. Mēs skūpstāmies. Noskatāmies iesākto filmu. 

TREŠĀ DIENA

7:00 Man agri jābūt darbā, tāpēc vīrs šorīt ņemas ar dvīņiem.

11:00 Esmu darbā. Kolēģei, ar kuru man ir labas attiecības, ir dienesta romāns ar vienu no ārstiem. To nezina neviens, izņemot mani. Viņa man pati visu izstāstīja. Pusdienās viņa man pastāsta, ka viņi kopā dosies uz medicīnas konferenci Arizonā. Viņa arī saka, ka viņš ir diezgan dīvains seksā un viņam patīk zīst viņas kāju pirkstus. Man vienalga!

15:00 Pēcpusdienas kafija. Vai es kādreiz jutīšos atpūtusies?

18:00 Mājās gaida tako vakars. Ir jauki, ka mani sagaida gatava maltīte un glāze vīna.

19:00 Vannā. Vīrs ar dvīņiem veic gulētiešanas rituālu.

21:00 Gultā mēģinu lasīt. Vīrs pienāk un sāk flirtēt. Es nolemju sniegt viņam minetu, jo seksu šovakar nevēlos. Viņš ejakulē man mutē. 

CETURTĀ DIENA

7:00 Vafeles un bērnu gatavošana skolai.

9:00 Apmeklēju karstās jogas nodarbību. Tas ir nav viegli, bet pēcāk sajūtas ir pārsteidzošas. 

11:30. Nāku mājās, un vīrs uzreiz liek noprast, ka vēlas mīlēties. Viņš vienmēr to vēlas, kad esmu pēc treniņa, - tas, cik zinu, ir viņa fetišs. Es saku nē un eju dušā.

15:00 Apbraukājam mēbeļu salonus. Ir doma pārkārtot dzīvokli. Neatradām neko, kas patiktu.

17:00 Paņemam zēnus no skolas un mēģinām viņus "iepazīstināt" ar suši. Tas neizdodas. Vakariņās viņi uzvedas traki, un mēs paņemam suši līdzi uz mājām.

19:00 Mājas. Puikas joprojām ālējas, un mēs ar vīru esam noguruši.

21:30 Es esmu gultā, bet vīrs atrodas viesistabā un skatās basketbola spēli. Es viņam nosūtu īsziņu, ka iešu gulēt, un piebilstu: “Lūdzu, nemodini mani, lai izdrāztu. Nopietni!"

PIEKTĀ DIENA

7:00 Sestdiena, bet man darbā ir maiņa. Es noskūpstu bērnus - šodien viņus pieskata vīrs.

10:00. Mana draudzene, kurai ir romāns, saka – šķiet, ka vakar vakarā viņas īsziņu ieraudzījusi ārsta sieva. Tagad viņa baidās, ka tiks atlaista. Tas būtu patiešām negodīgi, bet diemžēl man ir sajūta, ka viņa šajā situācijā cietīs visvairāk.

18:00 Esmu mājās un iztukšota kā parasti. Visiem gatavoju makaronus un sev ieleju glāzi vīna. Vīrs ar mani flirtē, man patīk, bet sekss ir pēdējā lieta, kas man šobrīd prātā. 

21:00 Es saku vīram, ka stāvus aizmigšu. Viņš mani neapgrūtina.

SESTĀ DIENA

9:00. Šodien vedam zēnus slēpot. Abi ar vīru esam kaislīgi slēpotāji un ceram šo prieku ieaudzināt arī bērnos. 

13:00 Sasodīts. Viens no mūsu dēliem diezgan smagi nokrita. Viņam viss ir labi, bet tas bija biedējoši, un viņa ceļgali asiņo. Vīrs turpina slēpot, kamēr es pieskatu zēnus.

15:00 Dēls joprojām ir satraukts un ļoti vēlas doties mājās. Vīrs mēģina ar viņu runāt par “īsta vīrieša uzvedību”, kas man nepatīk. Zēniem ir jāspēj raudāt! Viņiem nav visu laiku jābūt skarbiem. Esmu dusmīga uz vīru, un viņš to zina.

18:00 Beidzot mājās. Mēs ar vīru braucām klusēdami. Viss, ko gribu, ir karsta duša un iet gulēt. 

21:00 Zēni ir gultā, un man ir apriebies vīrs. Viņš atvainojās, bet man viņš vienkārši ir apriebies. Pēc dažām dienām viņš atkal dosies komandējumā, un, godīgi sakot, es nevaru sagaidīt, kad viņš aizbrauks.

22:00 Kad viņš nāk gulēt, es joprojām esmu augšā un lasu. Viņš mēģina mani noskūpstīt un samīļot, bet šobrīd es gribu tikai palasīt un aizmigt. Es viņam saku, ka rīt mums būs karsts sekss. Viņš iziet no guļamistabas. 

SEPTĪTĀ DIENA

8:00 Es mīlu pirmdienas. Tas nozīmē, ka bērni atgriežas skolā un vīrs gatavojas komandējumam. Viņam šodien ir dažas sapulces ārpus mājas - es priecājos dzirdēt, ka viņš ir aizņemts.

13:00. Klusums mājās. Izņemu vibratoru. Orgasmu sasniedzu ātri, bet to nožēloju, jo apsolīju savam vīram šovakar seksu un nezinu, kāpēc tā domāju, bet man šodien būs tikai viens labs orgasms.

17:00 Izņemu puikas no skolas un dodos caur veikalu mājās.

20:00 Vīrs pārnāk. Esmu gultā. Bet es vienmēr pildu savus solījumus. Viņš novelk drēbes. Es saku: "Nāc šurp, mazulīt."

***

HBO sadarbībā ar slavenā “New York Magazine” speciālā pielikuma "The CUT" iknedēļas rubriku "Sex Diaries" radījis četru sēriju garu dokumentālu miniseriālu, kas pavisam privāti atklāj dažādu cilvēku seksuālo dzīvi vienas nedēļas garumā. "Seksa dienasgrāmatās" ir atainoti astoņu ņujorkiešu seksa piedzīvojumi vai rutīna attiecībās, ko viņi paši arī komentē video blogos. Tas ir aizraujošs ceļojums seksualitātē!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu