Katy Tindemark atklāj, kā iepazinās ar savu mīļoto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Vijolniece un nu jau arī šovu zvaigzne Katy Tindemark (35), kura šobrīd dzīvo sava turīgā vīrieša namā Jūrmalā, beidzot atklāj, kā abi iepazinušies.

Sarunā ar draudzeni Katy atklāj, ka ar savu mīļoto iepazinusies pirms diviem gadiem Jūrmalā. "Tas pirms diviem gadiem, kad ar draudzeni atbraucām uz Jūrmalu ar moci. Draudzene pazina viņu iepriekš, norunājām tikšanos jahtu klubā."

Katy papildina, ka viņas mīļotajam nav jahtas, bet viņš ir viens no kluba saimniekiem. 

Katy tolaik bijusi brīva sieviete un piekodinājusi draudzenei, ka negrib tikt ar kādu savesta, jo vēloties baudīt brīvību. "Mēs parunājām, un bija interesanta sajūta – ne tikai man, bet arī viņam. Pēc tam viņš manai draudzenei bija piezvanījis un pateicis – viņa (Katy) ir mans cilvēks."

Katy atklāj, ka tad, kad abi iepazinušies, viņš neesot bijis brīvs vīrietis. Neskatoties uz to, viņa uzaicinājusi viņu ciemos uz savu dzīvokli Rīgā. Satikšanās laikā atklājies, ka abiem ir kopīgas intereses – mīlestība pret mūziku. Viņš protot spēlēt ģitāru, un tieši tas sasildījis Katy sirdi. Toreiz gan abi neesot pavadījuši nakti kopā.

Vēlāk viņš uzaicinājis Katy ciemos uz villu, kur šobrīd abi dzīvo, un attiecības strauji sākušas attīstīties.

Izdevums "Privātā Dzīve" apgalvo, ka Katy mīļotais ir miljonārs Valērijs Barjers, kurš ir par 40 gadiem vecāks nekā Katy. Mūziķe gan iepriekš jau minēja, ka vecuma starpība viņu nebiedē.

Katy savas jūtas neslēpj. Viņa apgalvo, ka mīl savu vīrieti. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu