"Tika piedzīvoti visi vardarbības veidi." Mairita Rosicka atskatās uz izjukušo laulību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairita Rosicka
Mairita Rosicka Foto: Jānis Škapars/TVNET

2021. gada maijā plašu rezonansi izraisīja kādreizējās repa grupas "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu. Strūbergs pret sevi vērstās apsūdzības noliedz. Nu Mairita raidījumā "Kad viņas satiekas" atkal atskatījās uz šo laiku un atklāja, ka attiecībās piedzīvojusi visu veidu vardarbību.

Runājot par laulību ar Strūbergu, Mairita sarunā ir atklāta. Viņa min, ka attiecībās bijuši arī skaisti brīži, taču punktu pielikusi atklāsme par to, ka dzīvo vardarbīgās attiecībās.

"Principā tika piedzīvoti visi vardarbības veidi, un tie ir četri – finansiālā vardarbība, slēpjot un kontrolējot finanses, arī pašlaik alimenti netiek maksāti, emocionālā vardarbība, kas izpaudās kā manipulācija un melošana, fiziska vardarbība ar grūstīšanu un matu plēšanu, arī seksuāla vardarbība. Bieži vien cilvēki domā, ka sievas un vīra starpā seksuāla vardarbība nepastāv, ja reiz abi ir precēti, bet tajā brīdī tam ir jābūt ar abu cilvēku vēlmi un atļauju.

Ar mani tā tika manipulēts, ka man visu laiku bija šķitis, ka pie kaut kā esmu vainīga – ne tā esmu noreaģējusi utt., taču visbeidzot sapratu, kādās attiecībās esmu un ka vairs tādās nevēlos būt," piedzīvotajā dalās Mairita Rosicka.

Pērnā gada oktobrī Mairita TVNET+ pastāstīja, kāda ir dzīve pēc skaļākā attiecību skandāla pēdējos gados, kā arī atklāja, kā beidzās tiesas process.

Tikai gadu pēc notikušā Strūbergs nāca klajā ar paziņojumu, ka pats šajās attiecībās ilgstoši cietis no fiziskas un emocionālas vardarbības, publiskojot video "YouTube" un nākot klajā ar jauniem faktiem. 

Arī nesenajā raidījumā "Dž. Spot" Strūbergs joprojām noliedza pret sevi vērstās apsūdzības un atklāti dalījās, kā ģimenes skandāls ietekmējis viņa dzīvi.

Portāls "Apollo" kategoriski iestājas pret jebkāda veida vardarbību un ir pret savstarpējiem apvainojumiem.

KUR MEKLĒT PALĪDZĪBU?

Pašvaldības sociālajā dienestā vai krīzes centrā:

Centrs "Marta"

Matīsa iela 49-3, Rīga

Tālr. 67378539

E-pasts: centrs@marta.lv

Centra "Marta" Liepājas filiāle

Kūrmājas prospekts 11, Liepāja

Tālr. 29195442

E-pasts: centrs@martaliepaja.lv

Ģimenes krīzes centrs "Mīlgrāvis"

Ezera iela 21, Rīga

Tālr. 67012515, 67398383

E-pasts: gimenes@krize.lv

Krīžu un konsultāciju centrs "Skalbes"

Kungu iela 34, Rīga

Tālr. 24551700, 27722292

E-pasts: skalbes@skalbes.lv

Atbalsta tālrunis noziegumos cietušajiem: 116006

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne"

Talsu iela 39, Ventspils

Tālr. 63661515, 22012434

E-pasts: pasparne_kc@inbox.lv

Nodibinājums "Centrs Valdardze"

Raiņa iela 9f, Valmiera

Tālr. 64220686

E-pasts: valdardze@inbox.lv

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu